Al uw toekomstige innovaties geregeld met uw ICT infrastructuur

Nieuwe innovaties worden niet gedaan zonder het gebruik van een sterke ICT infrastructuur. Deze zorgt namelijk dat uw organisatie klaar is voor oplossingen en nieuwe technologieën. Uiteraard vergroot dut wel de complexiteit binnen de ICT afdeling, wat vraagt om een specialisme. Willen u en uw medewerkers zich volledig focussen op de core business? PeopleWare helpt uw organisatie van ontwerpen tot implementeren en beheren van nieuwe technologie. En dat op het gebied van onder meer networking & security, storage, virtualisation, messaging & communications en disaster & data recovery. U kunt uitstekend bij de partner, die Microsoft gecertificeerd is, terecht voor het uitbesteden van Office 365 migratie en beheer. Waar wacht u nog op?

ICT infrastructuur: van ontwerpen tot implementeren en beheren van nieuwe technologieën

Automatisering is de trend van de afgelopen jaren. Een van de vooraanstaande manieren om dit te implementeren is het gebruik van een ICT infrastructuur. Vanaf centrale storage, servers, networking tot aan werkplekontsluiting. PeopleWare heeft al meer dan 10 jaar ervaring in de ICT en heeft een breed specialisme opgebouwd. Door middel van een geïntegreerd en breed dienstenportfolio wordt u ondersteund bij het implementeren van nieuwe technologieën. Op het gebied van ICT infrastructuur ondersteunt de specialist u door middel van advies, implementatie & migratie, architectuur, projectmanagement, review & troubleshooting en managed services. Bent u nu nieuwsgierig naar de mogelijkheden om te innoveren binnen uw organisatie? Of wilt u meer weten over onze dienstverlening, waaronder Office 365 beheer? Vraag gerust vrijblijvend een adviesgesprek aan.

Het office 365 beheer uitbesteden? Kies voor een betrouwbare organisatie!

Office 365 is niet meer weg te denken uit uw dagelijkse werkzaamheden. Dit zorgt ervoor dat Microsoft regelmatig zijn functionaliteit aan het uitbreiden is. Steeds vaker kiezen organisaties ervoor om Office 365 beheer uit te besteden. Een IT Service Provider, PeopleWare, levert een geïntegreerd aanbod aan hoogwaardige ICT-oplossingen, waaronder de ICT infrastructuur. Een pragmatische, professionele en persoonlijke aanpak zit verankerd in de kern van de organisatie en bouwt hiermee duurzame langetermijnrelaties op. Office 365 bestaat uit applicaties, zoals Word en Excel, maar Skype for Business, SharePoint en Exchange horen hier ook in thuis. Dit alles bevindt zich in de Microsoft Cloud wat zorgt voor totale ontzorging voor uw organisatie.