Behaal nu een diploma voor rijinstructeur in rotterdam

  1. instructeursopleiding. Op deze handelwijze binnen de kortste keren in het bezit kunt zijn van je diploma! Wij van OnlineStuderen.com helpen je door middel van onze onze daarvoor bedoelde opleidingen met genoegen een stapje verder naar het welslagen van je eigen firma.

De studie om rijinstructeur in Rotterdam te worden

Met onze thuisstudie mag je namelijk ook les geven op zogenaamde RIS-rijopleidingen, deze scholen volgen een lesmethode waarbij leerlingen met behulp van een stappenplan leren autorijden en de leerlingen beter worden voorbereid op het verkeer.

De opleiding die wij presenteren beschikt over een meerdere modules. Om die modules met voorspoed af te ronden is het de bedoeling dat je de leerstof correct bestudeerd en oefent. Dit doe je door meermaals meerdere opdrachten te maken en ervaringsoefeningen te verrichten. Tot slot wordt de opleiding rijinstructeurbesloten met een examen. Deze eindtoets kan je zo frequent als je wilt maken.

Het is de bedoeling dat jij dit deel met behulp van het web volgt in jouw eigen tijd en tempo. Verder zul je verschillende autorijlessen moeten volgen en een pratijk examen moeten afleggen om aan te tonen dat je over voldoende rijvaardigheid beschikt.

Contacteer ons en ontvang extra informatie

Wil jij ook graag rij instructeur worden?Twijfel dan niet langer en neem zo snel mogelijk contact met ons op over de mogelijkheden. Bel ons op: 030-604 2514 of mail naar: info@onlinestuderen.com.

Lees meer : http://www.onlinestuderen.com