Borosilicaatglas en kwartglas is technisch glas van de gespecialiseerde glasblazer

De toepassing van glas komt terug in veel verschillende branches. Dit komt door de kenmerken van dit product, zoals bestand tegen hoge temperaturen en chemische stoffen. Nu is het uiteraard van belang dat dit geproduceerd is bij een bedrijf dat weet wat het doet. Kies daarom voor het vakmanschap van Jaap de Graaf Glasblazerij. Deze specialist levert kwaliteitsvolle producten uit borosilicaatglas en kwartglas. Deze twee glassoorten zijn chemisch resistent, waardoor ze geschikt zijn voor tal van toepassingen in laboratoria en halfgeleider technologie. Daarnaast is het ook mogelijk om producten uit het standaard soda-lime glas te laten maken. Deze glassoort is onder meer geschikt voor gloeilampen en sierstukken. 

Glasbedrijf voor uw hoogwaardig borosilicaatglas en toepassingen

Bent u bekend met de eisen die glas moet hebben dat gebruikt wordt in laboratoria? Zo is het van belang dat het hittebestendig is, resistent is tegen chemische stoffen en een grote mechanische sterkte heeft. Er is maar een glassoort dat geschikt is voor producten, zoals spiralen en koelers, en dat is borosilicaatglas. Wanneer u glas voor gebruik in laboratoria wilt, rekent u dan ook op de kwaliteit en vakmanschap van een professional. Kies daarom voor al uw glasproducten voor de service van Jaap de Graaf Glasblazerij. Deze specialist heeft al meer dan veertig jaar ervaring in het bewerken en produceren van glasproducten. Alle producten worden steeds op maat van uw bedrijf gemaakt en zorgen voor een kwaliteit die jarenlang meegaat.

Kies voor een hittebestendig resultaat met borosilicaatglas

Een van de stevigste glassoorten is Borosilicaatglas. Dit glas heeft een langere levensduur dan een hoop andere soorten. Dat is precies waarom het wordt toegepast bij de productie van maatcilinders en testbuizen. Doordat deze glassoort hittebestendig is, wordt het vaak gebruikt voor producten in laboratoria. Bent u op zoek naar een professionele glasblazerij voor al uw borosilicaatglas? Dan bent u bij Jaap de Graaf Glasblazerij aan het juiste adres. Deze specialist is gespecialiseerd in het mechanisch en thermisch bewerken van glas. Hiervoor wordt er gewerkt met borosilicaatglas, kwartglas en soda-limeglas. Jaap de Graaf Glasblazerij is de glaspartner voor al uw precisiewerk in onder meer de medische en chemische sector.