Bruidsfotografie Zwolle

Fotograaf Zwolle

De Zwolse fotograaf Vincent Hartman was in zijn nopjes met een bruidspaar uit Zwolle die hem geboekt hadden voor een bruidsreportage. De huwlijksdag was gepland in oktober en de fotograaf had de datum al 2 jaar van te voren in zijn agenda staan. Het bruidspaar wilde niet de standaard bruiloft en zeker niet de ge-ijkte foto’s. Dan ben je als bruidspaar bij Fotograaf Zwolle aan het juiste adres.

Slecht weer garantiehttps://www.vincenthartmanfotografie.nl/

In een markt die enorm veranderd is speelt reclamefotograaf Vincent Hartman al jaren een eigen rol door een aantal malen per jaar exclusieve bruidsreportages te verzorgen voor stellen uit de wijde regio Zwolle, maar ook ver daarbuiten. Desiree & Edwin wonen in een prachtig appartementen complex bij het winkelcentrum in Holtenbroek. De Zwolse wijk Holtenbroek heeft de afgelopen jaren enorme veranderingen ondergaan en is een interessante mengelmoes en afspiegeling van de maatschappij geworden.

Na de eerste kennismaking in de fotostudio zijn er nog een aantal contactmomenten tussen het bruidspaar en de fotograaf, zodat de trouwdag goed voorbereid kan worden. Bijkomend voordeel is dat het drietal elkaar dan goed leert kennen en dat daardoor de sfeer op de huwelijksdag zelf erg ontspannen is.

De meeste bruidsparen kiezen ervoor de fotograaf de gehele dag in te huren. De feestavond zit er dan ook bij evenals een Masterclass trouwalbum van het vaklab Vakcolor. Bijzonder detail is dat bruidsparen niet bang hoeven te zijn over de weersomstandigheden op de trouwdatum zelf want Fotograaf Zwolle kent een slecht weer garantie!

Dit betekent dat mocht het weer roet in het eten gooien en er voor zorgen dat er door regen en wind geen mooie trouwreportage kan worden gemaakt, de fotograaf nog een keer terugkomt voor een aftershoot.

Bruidsfotografie PEC Zwolle

En zo geschiedde ook op de trouwdag van Desiree en Edwin. Met een 1957 Cadillac Seville waren bruidspaar en fotograaf naar een coole lokatie gereden op een vervallen industrieel complex. Daar hebben we alleen de binnen lokatie kunnen benutten want inmiddels begon het te regenen. Fotograaf Zwolle zag dit al aankomen en had ‘s morgen al een balletje opgegooid bij een van zijn contacten bij PEC Zwolle. De aftershoot was snel geregeld!

Deze lokatie op de tribune is een bijzondere plek voor de Zwolse fotograaf Vincent Hartman. Jaren geleden was hij zelf abbonnementhouder en heeft daar nog de beroende promotiewedstrijd tegen MVV gezien. Ook heeft hij daar zijn eerste vriendinnetje ontmoet.

 

 

 

Lees meer : http://www.vincenthartmanfotografie.nl/bruidsreportage/bruidsfotografie-zwolle