Correct Engels spreken is essentieel

Goed Engels spreken is belangrijk. Misschien is het zelfs een van de belangrijkste competenties die je bij het uitoefenen van jouw beroep nodig hebt. D.m.v. een interactieve benaderingswijze helpen wij zaken mensen met zekerheid corresponderen en communiceren.

Van een taalcursus heb je de rest van je leven plezier. We zijn specialistisch in op maat gemaakte privé lessen en kleine groepstrainingen op locatie of bij onze locaties in Amsterdam of Amstelveen. Alle cursussen worden gegeven door hoog gekwalificeerde docenten met een passie voor Engels. 

The English Center biedt o.a. Zakelijk Engels Coaching (korte of lange termijn), Executive Communicatie Training, Zakelijk Engels schrijven,  Zakelijk Engels accent reductie, Spreken in het openbaar (toespraken) en Presenteren in het Engels. Met een goede docent is snel Engels leren een fluitje van een cent. De ervaren docenten bij The English Center kunnen je talenkennis op elk niveau bijspijkeren. Wij werkt met klanten uit diverse landen en bedrijfstakken en met bedrijven zoals SBS Broadcasting, Gemeente Amstelveen en Gemeente Amsterdam.

Volg een taalcursus Engels in Amsterdam en leer deze taal in korte tijd spreken en schrijven

Je leert bij deze taalcursus Engels spreken, luisteren, lezen en schrijven. Wil je beter Engels leren begrijpen, beter leren converseren en discussiëren of heb je binnenkort een belangrijk gesprek in het Engels? Voor elk doel is er een geschikte cursus om goed en snel Engels te leren. 

The English Center biedt een (spoed)cursus Engels voor cursisten op verschillende niveaus. Meld je meteen via de website aan voor een spoedcursus Engels en voel je zekerder. Via de website kun je jezelf direct inschrijven voor een van de vele taalcursussen . Verrijk jezelf en volg een cursus Engels. Hiervan heb je levenslang plezier, zowel zakelijk als privé.  

Lees meer : http://englishcenter.nl