Creëer meerwaarde voor uw klanten door publieke laadpalen te laten plaatsen

Op zoek naar een milieuvriendelijk en duurzaam? Zoek in dat geval niet verder. Wist u dat er verschillende voordelen zijn verbonden aan publieke laadpalen of laadpunten laten plaatsen? Door voor uw bedrijf gebruik te maken van bijvoorbeeld de AdPower 140 of de New Motion laadpaal, beide laadpalen van Charge Pro, creëert u allereerst meerwaarde voor uw klanten. Omdat zij langer bij uw bedrijf (in het winkelcentrum, de bioscoop of evenementencentrum) kunnen verblijven, genereert u een hogere omzet. Maar er is meer. Zo worden de kosten voor elektriciteit vergoed wanneer u een laadpaal laat plaatsen. Daarnaast is het milieuvriendelijk en duurzaam. De specialist levert, installeert én monteert de laadpalen ook nog eens kosteloos en voorziet ze zelfs van onderhoud wanneer dat nodig is.

Wat zijn de kosten van een New Motion laadpaal laten plaatsen?

Bent u al bekend met Charge Pro? Zo niet, doet het u goed om hier meer informatie over aan te vragen. Natuurlijk wilt u eerst weten wat de kosten van het laten plaatsen van een New Motion laadpaal zijn. U wilt niet achteraf voor verrassingen komen te staan! Gelukkig vraagt u bij een specialist als Charge Pro alle informatie gemakkelijk op. Lijkt het u wat en wilt u dan daadwerkelijk publieke laadpalen of laadpunten laten plaatsen? Dan adviseert de specialist u ook graag. Bijvoorbeeld over de mogelijkheden voor de locatie van de laadpalen, maar ook over de beschikbaarheid van de laadpalen. Ook vertelt de specialist u alles over de verschillende voordelen voor zakelijke klanten, en de voordelen van het laten plaatsen van laadpalen voor particulieren.

Laadpalen laten plaatsen? New Motion laadpaal geschikt voor particuliere en zakelijke gebruikers

Lijkt een gratis laadpaal u wel wat? Dit bedrijf vertelt u er graag meer over. Wilt u laadpalen bij u thuis of bij uw bedrijf laten plaatsen? Dan is het wellicht een idee te kiezen voor de New Motion laadpaal. Deze paal biedt u de ultieme laadervaring, zowel thuis als in een zakelijke omgeving. Als zakelijke gebruiker ontvangt u deze publieke laadpunten zelfs geheel gratis! Het enige waar u dan nog voor betaalt, is het laden zelf. Zo zijn de kosten voor het plaatsen van een laadpaal wel heel interessant. Kiest u voor een specialist als Charge Pro, dan weet u ook nog eens zeker dat de specialist de palen geheel komt installeren en monteren, zodat u ze direct kunt gebruiken.