De benodigde attributen bij een AED kopen bij de specialist

Met een AED apparaat alleen kunt u nog geen levens redden. Om een AED apparaat goed te kunnen gebruiken, moet u ook de bijbehorende accessoires bestellen. U wilt natuurlijk dat een AED in geval van nood goed functioneert. BHV-specialist Betervoorbereid.nl helpt u daarmee. Berg uw AED veilig op in een groene kast. Als u vandaag voor 16.00 uur uw bestelling plaatst, dan zorgt de specialist er zelfs voor dat u uw materiaal de volgende dag al in huis heeft. Zorg ervoor dat uw AED accessoires in orde zijn en kom het beste materiaal kopen bij Betervoorbereid.nl.

AED apparaat kopen? Schaf er een aan en red levens!

Heeft u een eigen bedrijf? Dan is het belangrijk om een AED apparaat in huis te hebben. Verleen eenvoudig de eerste hulp door een apparaat te huren of aan te schaffen. Op een moment dat een slachtoffer niet bij bewustzijn is en geen normale ademhaling heeft, kan een AED-apparaat levens redden. Reanimeer een persoon met het grootste gemak en met maximaal resultaat. Als u een AED of andere EHBO producten wilt kopen, kunt u het best naar de webshop van BHV-specialist Betervoorbereid.nl gaan. Doordat zij al meer dan 25 jaar actief zijn in de hulpverleningsbranche, helpen zij mee om de veiligheid op het werk, thuis of onderweg te verhogen. Door de snelle inzet van een AED stijgt de overlevingskans van 10% naar maar liefst 70%. Koop of huur een AED en red levens!

AED kopen? Gespecialiseerde trainers vertellen u hoe het apparaat te gebruiken

Vind u het belangrijk om een AED in huis te hebben, maar weet u niet hoe deze werkt? Met de hulp van ervaren trainers leert u snel hoe u een AED moet gebruiken. Het apparaat moet immers op de goede manier gebruikt worden om de reanimatie zo goed mogelijk uit te voeren. BHV-specialist Betervoorbereid.nl helpt u daarmee. Zij leren u hoe u moet reageren als u in dergelijke situaties terechtkomt. U wilt natuurlijk niet in paniek raken als u het AED apparaat ooit moet gebruiken. Zorg ervoor dat uw collega’s, werknemers, familieleden en vrienden allemaal gebruik kunnen maken van het levensreddende apparaat. Zo laat u uw kennis bijspijkeren door een trainer en red u op die manier levens! Kom een defibrilator kopen en leer er correct mee om te gaan.