Webcompleet
Image default
Electronica en Computers

Een drone met camera kopen

Een drone vliegen is natuurlijk heel erg leuk, maar een drone met camera kopen is een hele andere ervaring, want je kunt dan zien wat vogels zien. Vanuit het lucht beelden maken en op plaatsen komen, waar je zelf nooit zou kunnen komen, is dan ook een hele unieke ervaring.

Mensen dat een drone met camera kopen houden van foto’s en video’s maken. Tegenwoordig zijn er dan ook hele goede drones beschikbaar, om luchtfoto’s te maken. Mensen plaatsen de beelden vaak op sociaal media, zoals YouTube en de beelden zijn dan ook spectaculair. Door een drone met camera te kopen vergroot je het vliegplezier, omdat je naast leuke beelden maken ook live mee kan kijken. Zo kun je gewoon live zien, wat de drone ziet en deze drones met camera hebben dan ook vaak een langer bereik.

Zo een drone is de DJI Phantom 2 drone vision, dat over een HD camera beschikt, waarmee je haarscherpe beelden kunt maken. Je kunt zowel foto’s als video-opnames maken, met de DJI Phantom 2 en je kunt ook live meekijken op je tablet of smartphone.

Het fijne aan deze drone is dat het ook makkelijk te besturen is en dit is voor beginners toch optimaal. Als je voor de eerste keer een drone met camera gaat kopen, raad ik de DJI Phantom 2 aan.

Voor beginners raad ik ook de Parrot AR DRONE 2.0 aan, omdat het simpelweg zo makkelijk te besturen is en het beschikt ook nog eens over een HD camera. Deze drone kun je vanaf elke smartphone en tablet besturen. De besturing is heel simpel, zodat iemand die nog nooit een drone heeft gevlogen er makkelijk mee overweg kan. Met opties zoals landen en opstijgen, kan iedere persoon deze drone besturen en geweldige lucht beelden mee maken.

Lees meer : http://www.droneselect.nl/