Webcompleet
Image default
Dienstverlening

Een Scope 8 of Scope 10 inspectie laat u uitvoeren door deskundige inspecteurs

Bent u actief in de elektrotechniek? Dan is het van belang dat u uw materialen regelmatig laat inspecteren. Zeker als u in aanmerking wilt komen voor een verzekering, is het noodzakelijk om inspecties uit te laten voeren. Een Scope 10 inspectie bepaalt of u recht heeft op een verzekering of niet. Dit type inspectie is erg belangrijk en daarom moet u deze dan ook uit laten voeren door een betrouwbare organisatie. Dan weet u immers zeker dat de inspectie op de juiste wijze verloopt en hoeft u niet bang te zijn voor verrassingen achteraf. Wanneer u op zoek bent naar een specialist in Scope 10 inspecties, is het raadzaam eens in contact te treden met Omega Inspectie. Zij weten alles van technische inspecties binnen de elektrotechniek en helpen u graag.

Het brandrisico wordt uitvoerig geanalyseerd

Bij Omega Inspectie zijn deskundige inspecteurs werkzaam die alle noodzakelijke inspecties voor u uitvoeren. Dit bedrijf verzorgt onder meer inspecties voor Scope 8, 10 & 12 en NEN3140/NEN1010. In het verleden waren enkel de NEN 3140 en NEN 1010 inspecties voldoende, maar inmiddels is de methode veranderd. De nieuwe methodiek heet de NTA 8220 en hierbij wordt ook het brandrisico en het risiconiveau van elektrotechnisch materiaal uitvoerig in kaart gebracht. Omdat een Scope 10 inspectie verplicht is bij het afsluiten en prolongeren van een verzekering, dient u dus een SCIOS Scope 10 – NTA8220 controle uit te laten voeren.

Schakel de specialist in

Voor een Scope 8 of 10 inspectie schakelt u Omega Inspectie in. Zij hebben jarenlange ervaring met het uitvoeren van dit soort inspecties en weten tot in detail waar ze op moeten letten. Wilt u meer weten over de inhoud van de Scope 8 of Scope 10 inspectie? Bezoek dan eens de website van deze specialist. Indien u nog vragen heeft, kunt u direct contact opnemen met dit bedrijf.