Webcompleet
Image default
Vakantie

Een Tentipi voor uw evenement: zo maakt u het onvergetelijk

Nordictents.eu is een specialist die kwalitatieve outdoor producten verkoopt. Dat doen ze in hun mooie en grote showroom in Kerkrade, maar ook online. U kunt er terecht voor alles wat met kamperen te maken heeft, zoals tenten, kampeerartikelen en kookgerei. Ze verkopen ook tenten die u op het dak van uw auto monteert. Een interessant product waarin u kunt investeren als u een feest, evenement of festival organiseert is de Tentipi. Dit is een sfeervolle en gezellige punttent, specifiek ontworpen voor het onderbrengen van een groot aantal mensen (er zijn modellen waar u 72 personen in kwijt kunt) en voor het creëren van sfeer en gezelligheid op grote bijeenkomsten.

De oorsprong van de Tentipi

Als u het ontwerp van de Tentipi bekijkt, dan ziet u dat deze punttent doet denken aan de tipi’s van de Indianen. Het uiteindelijke product is tot stand gekomen door de Kata als voorbeeld te nemen. Dat is de karakteristieke en traditionele woning van het nomadenvolk uit Lapland, de Sami. Zij wonen in deze tent en reizen in een streek veel ruiger en onvoorspelbaarder dan Nederland. Dat betekent dat de Tentipi zeker ook onze wisselvallige weersvoorspellingen probleemloos kan weerstaan. U herkent de tent direct aan de puntvorm. U heeft dan de keuze uit verschillende modellen. Daarmee kunt u zelfs voor het grootste evenement onderdak bieden aan honderden gasten tegelijkertijd. Daarnaast kunt u de grootste formaat tenten ook met elkaar combineren, om zo een grote overdekte binnenplaats te creëren.

Ook de inrichting pakken ze op

U kunt bij de outdoor specialist terecht voor het aanschaffen van een Tentipi, maar ze doen meer dan dat. Ze kunnen u volledig ontzorgen door ook de inrichting voor u te regelen en andere accessoires aan te bieden. U bent van harte welkom bij de showroom in Kerkrade, maar kunt ook telefonisch contact opnemen om uw eisen en benodigdheden te bespreken. Met een Tentipi van deze specialist maakt u uw evenement, feest, bruiloft of werkbijeenkomst onvergetelijk.

https://nordictents.eu/