Webcompleet
Image default
Gezondheid

Eenvoudig rimpels verwijderen zonder operatie

Het is gemakkelijk om je rimpels verwijderen zonder operatie. Het kan namelijk met eenvoud gedaan worden met het gebruik van hyaluronzuur met behulp van fillers. Eigenlijk is hyaluronzuur een soort betere variant van botox, want het zorgt ervoor dat je gezicht er weer jong uit ziet. De reden dat hyaluronzuur gezien wordt als betere variant van botox komt door het feit dat hyaluronzuur een lichaamseigen stof is.

Het is een stof die terug te vinden is bij, voornamelijk, je gewrichten. Naarmate je ouder wordt zal deze stof in je lichaam afnemen en zal alles wat minder soepel zijn. Dit betekent dus ook dat het in je gezicht afneemt en doordat die soepelheid uit je gezicht verdwijnt zullen je rimpels dieper worden. Door het gebruik van hyaluronzuur zal, indien de rimpels nog niet al te diep zijn, je gezicht er weer wat jonger en frisser uit zien.

Je kunt ook rimpels verwijderen met botox. De werking van botox is vrij eenvoudig uit te leggen. Botox heeft een verdovende werking op je spieren. Doordat je spieren in je gezicht, of waar je ook botox in laat spuiten, verlammen zal je ook geen rimpels meer krijgen. Rimpels zijn als het ware gewoon littekens die zich door de jaren heen in je gezicht trekken. Als je er dus op latere leeftijd aan denkt om iets met botox te doen dan kan het al te laat zijn en zou je moeten denken aan een andere mogelijkheid. Hierbij kun je denken aan een facelift of andere soorten, soms chirurgische, ingrepen.

Het is natuurlijk niet altijd leuk om ouders te worden, want je gaat het ook gewoon merken in je gezicht. Gelukkig zijn er nu de technologieën om er het een en ander aan te laten doe om de schade te beperken en er toch redelijk jong uit te blijven zien.

Lees meer : http://faceland.nl