FIFA 16 Coins Kopen

Er zijn momenteel twee belangrijkste methoden van het kopen van goedkope FIFA 16 Coins, FIFA 17 Coins Kopen

Mule Accounts: Dit proces is zeer eenvoudig. U betaalt voor de hoeveelheid FIFA munten u wilt. De FIFA 16 Coin Leverancier lasten tot een rekening met deze punten. De FIFA 16 Coins leverancier stuurt u de accountgegevens. U logt in en de overdracht van de punten om je hoofdaccount met gemak.
Comfort Kopen: U hoeft alleen te betalen voor de hoeveelheid punten die u wilt, stuur uw account gegevens naar de FIFA Coin leverancier en ze de hele operatie te voltooien voor je. Je terug inloggen en uw munten staan ​​voor u klaar. Deze methode vereist dat u vertrouwen op de FIFA Coin leverancier, dus zorg ervoor dat je onze vergelijkingen controleren om te zien welke FIFA 16 Coin leverancier het beste werkt voor jou.
Twee meer belangrijke dingen om op te merken wanneer je wilt FIFA 16 munten kopen.

Controleer altijd junk inbox van je e-mail. E-mailclients zullen vaak sorteren van de e-mail van de FIFA Coin leverancier met de Mule Account login gegevens in uw junk vak. Nadat u een bestelling geplaatst zeker om regelmatig te controleren zowel uw normale E-mail inbox en uw Junk compartiment.
Raak de naam van uw account niet wijzigen nadat u een bestelling heeft geplaatst, of de naam van elke spelers die je hebt op Veiling geplaatst, als dit is de methode die u gebruikt.

 

Lees meer : http://www.fifacoinsstore.nl/fifa-edities/fifa-16/