Webcompleet
Image default
Electronica en Computers

Filmpjes downloaden van Youtube

Iedereen ziet wel eens leuke videoclips en andere filmpjes op Youtube. Vaak zijn ze zo leuk dat je ze wilt downloaden. Dit kan echter op Youtube zelf niet. Gelukkig bestaat hier wel uitstekende software voor. En vaak is deze nog gratis ook!

Youtube filmpjes gratis downloaden

Het downloaden van filmpjes vanaf Youtube is niet ingewikkeld. Maar je moet wel net even weten waar je moet zijn, welke software je nodig bent en hoe dit precies werkt. Er zijn verschillende programma’s voor en wij hebben een snel onderzoek gedaan naar welke software het beste werkt als het gaat om Youtube filmpjes downloaden. En wat blijkt? De website Nederlandstalige Software biedt een prima tool!

Wat kost het om Youtube filmpjes te downloaden?

Hier kunnen we kort over zijn; helemaal niets! De software die we hebben gevonden is namelijk gratis te downloaden en te gebruiken. Mooi toch? Omdat het downloaden van Youtube filmpjes gratis is wordt het op grote schaal gedaan. Desondanks willen we je toch even een kleine waarschuwing geven, want sinds april 2014 is het downloaden van auteursrechtelijk beschermde werken wel strafbaar in Nederland. Maar de kans dat je ervoor vervolgd wordt is nihil. Als ze iedereen die doet aan illegaal downloaden in Nederland zouden arresteren, zitten er binnen no-time 10 miljoen Nederlanders in de gevangenis. Beetje onwaarschijnlijk lijkt ons!

Hoe werkt het precies? Ik wil snel aan de slag!

Het is heel simpel. Door naar de pagina Youtube filmpjes downloaden te gaan kun je gelijk beginnen. Het programma werkt ook heel eenvoudig. Na het downloaden van de software is het een kwestie van installeren en de Youtube link in het programma kopieren. Dan klikken op Downloaden en het programma doet verder zijn werk. Zo zie je dat het echt ongelooflijk makkelijk is om filmpjes, videoclips en andere video’s van Youtube te halen. Het downloaden van Youtube filmpjes wordt ook wel rippen genoemd. 

Lees meer : http://www.nederlandstaligesoftware.nl/youtube-filmpjes-downloaden/