Ford Focus lease

De Ford Focus is waarschijnlijk een van de bekendste modellen van het Amerikaanse automerk Ford. De eerste Ford Focus werd in 1998 op de markt gebracht als opvolger van de Ford. Een Ford Focus lease is een van de vele mogelijkheden waaruit u kan kiezen bij Autoleasecentrale. Eeen Ford Focus van dit model is vanaf 362 Euro binnen uw bereik. Uiteraard maken wij voor u graag een specifieke offerte die perfect is toegesneden op de wensen van u en uw onderneming. Aarzelt u vooral niet om een offerte op te vragen, wij helpen u graag.

Ford leasen
De Ford Motor Company is in 1903 opgericht door de wereldberoemde fabrikant Henry Ford. In tegenstelling tot zijn befaamde uitspraak ”Wij maken auto’s in elke kleur zolang het maar zwart is” maakt Ford inmiddels auto’s in alle kleuren en formaten. Een van de paradepaardjes uit de Fordstal is de Ford Focus. Deze auto is volgens Ford zelf een van de meest technologische geavanceerde auto’s die momenteel op de weg te vinden zijn. De nieuwste generatie diesel- en benzinemotoren van de Focus zijn super zuinig, en hebben een laag CO2 uitstoot.

Ford Focus lease
De Ford Focus kent een aantal verschillende varianten. De vijfdeurs hatchback heeft vijf zitplaatsen en meer een hoogte van 4,35 meter, een breedte van 1,84 meter en een hoogte van 1,45 meter. Voor de stationwagon van de Ford Focus zijn de maten: 4,47 meter lang, 1,84 meter breed en 1,45 meter hoog. De Ford Focus heeft een uitstraling die het midden houdt tussen sportief en zakelijk. Deze auto was in 2001 en 2002 de meest verkochte auto ter wereld. Dat zegt natuurlijk genoeg over de prachtige auto. Bij AUtoleasecentrale zijn alle modellen van de Ford Focus beschikbaar, dus wanneer u interesse hebt in een specifiek type van de Ford Focus geeft u dat dan vooral aan. Wij makeneen offerte voor u op maat.

Lees meer : http://www.autoleasecentrale.nl