Glazen graveren

U wilt glazen laten graveren?

Wanneer u op zoek bent naar een leuk en origineel cadeau dan is het laten graveren van een glas een perfect idee. U maakt het glas uniek dankzij de persoonlijke tekst en afbeelding. Glazen graveren is nog nooit zo simpel geweest met topservice en de beste kwaliteit.  Of het nu voor een bruiloft, verjaardagfeest of babyborrel. Het is voor vele gelegenheden een mooi en persoonlijk cadeau die naar eigen wens aangepast kan worden.

Verschillende soorten glazen

Niet iedereen lust wijn, moezel of bier. Daarom is eht fijn om te kunnen kiezen uit wijnglazen, champagneglazen en/of bierglazen. Dit kunt u doen wij glas-graveren. Dit is de specialist op het gebied van glazen graveren. Dankzij de hoogwaardige apparatuur zijn de gravures van uitmuntende kwaliteit en gaan ze zelfs na vele wasbeurten zonder gebruikssporen in de kast. Ook de glazen van kwaliteit hebben hierin een rol. De glazen zijn van de bekende en befaamde merken Royal Leerdam en Luigi Bormioli.

De glazen zelf ontwerpen

Voor iedereen die het glas zelf wil ontwerpen is daar de mogelijkheid toe. Dankzij de speciale editor die zeer gebruiksvriendelijk is, kan iedereen zijn of haar eigen tekst opmaken hoe die wil. Er is keuze uit verschillende afbeeldingen om het glas van extra versiering te voorzien. Het totale bestelproces gaat in drie eenvoudige stappen. Kies het glas naar wens, ontwerp het glas en vul de gegevens in.

Betaalmogelijkheden graveren

Zoals een goede webshop betaamt kan er bij glas-graveren betaald worden middels vele manieren. IDeal, Paypal en creditcard zijn de meest gebruikte betalingsmogelijkheden die er wordt geboden. Het glazen graveren kan ook in grote aantallen. Hiervoor kan eenvoudig een mail worden gestuurd waarop zo snel mogelijk wordt geantwoord.

Levering glas

Het versturen van de bestelde glazen gaat via PostNL. De glazen zitten stevig verpakt met extra bescherming. Hierdoor gaan de glazen niet kapot. U ontvangt tevens een track en trace nummer zodat u de bestelling kunt volgen. Zo bent u altijd thuis wanneer het pakketje wordt geleverd. 

Bestellen

U bent overtuigd van het mooie product glas met gravure? Dan kunt u via de website van glas-graveren eenvoudig in drie stappen uw glas ontwerpen. Wanneer u voor 15.00 uur besteld dan heeft u de glazen de volgende dag in huis. Een snelle levering met gegraveerde glazen van topkwaliteit. 

Lees meer : http://www.glas-graveren.eu