Webcompleet
Image default
Electronica en Computers

Je oude iPhone 4 verkopen

De iPhone 4

De iPhone 4 werd in 2010 door Apple geïntroduceerd. De iPhone 4 had een aantal zeer vernieuwende functies. FaceTime werd tegelijk met de iPhone 4 geïntroduceerd. Ook werd er een tweede camera toegevoegd, de ‘’Selfie camera’’. E

en ander opvallend detail was de vorm en de gebruikte materialen. Vernieuwend waren de platte voor-, achter- en zijkant van de telefoon. Ook het gebruik van glas en staal was nog niet eerder bij een iPhone vertoond.

De introductie ging gepaard met de nodige problemen. De antenne die voor een verbinding moet zorgen werkte niet helemaal naar behoren. Apple reageerde adequaat door speciale hoesjes uit te geven.

Na de introductie van de iPhone 5 werden de iPhone 4 en 4S uit de productie gehaald.

Een oude iPhone 4 verkopen

Heb je een oude iPhone 4 waar je niks mee doet? Zonde! Oude iPhones zijn namelijk geld waard. De telefoon kan gerecycled worden voor onderdelen en grondstoffen. Er zijn een aantal gespecialiseerde bedrijven die oude telefoons inkopen en klaarstomen voor recycling. Je oude iPhone kan misschien opnieuw worden gebruikt, worden gestript voor onderdelen of worden hergebruikt als grondstof. Verkoop je oude iPhone 4 en cash snel wat extra geld.

Hoeveel is mijn oude iPhone waard?

De waarde is afhankelijk van de staat van je telefoon. Is je telefoon nog als nieuw? Dan levert je telefoon logischerwijs meer op dan een oude telefoon. Telefoon waarde berekenen doe je direct bij cashvoormobiel.

Lees meer : http://www.cashvoormobiel.eu

Gerelateerde artikelen

Waterschade aan uw smartphone?

Een drone met camera kopen

Filmpjes downloaden van Youtube