Jouw boek professioneel laten drukken bij deze expert

Heb je een boek geschreven en wil je dit graag laten drukken of printen? Schakel dan de specialisten van Bookadew in. Zij hebben veel ervaring met het drukken en printen van diverse soorten boeken en leveren verscheidene oplagen aan bedrijven, uitgeverijen verenigingen en particulieren. De oplagen hoeven niet per se groot te zijn. Zelfs een oplage van maar één druk is geen probleem en blijft voordelig. Zo betaal je nooit te veel voor je drukwerk.

Meteen duidelijkheid over de kosten van je drukwerk

Als je een boek wilt laten printen, is het natuurlijk fijn om van tevoren precies te weten hoeveel dit gaat kosten. Daarom heeft Bookadew een prijscalculator ontwikkeld. Aan de hand van het soort cover, het aantal pagina’s, de afwerking, de papiersoort en de kleur(en) kan dit bedrijf berekenen wat de prijs van het boek drukken gaat zijn. Zo weet je direct waar je aan toe bent.

Bestel meteen of vraag eerst een inkijkexemplaar aan

Ben je tevreden met het uiteindelijke exemplaar van je boek? Dan kun je het bij Bookadew meteen in de gewenste oplage bestellen. Je kunt echter ook eerst een inkijkexemplaar aanvragen, zodat je eenvoudig kunt controleren of je echt helemaal tevreden bent met het drukwerk. Vervolgens kunnen er nog aanpassingen gedaan worden, waarna je jouw boek laat printen in de gewenste oplage.

Deze specialist staat voor je klaar

Bookadew is dé specialist voor het drukken van je boek tegen een aantrekkelijke prijs. Daarnaast ontvang je hier een persoonlijke service en kun je er altijd terecht met vragen over het drukproces. Ook geven de medewerkers je graag advies, bijvoorbeeld over de opmaak van je boek. Wil je jouw boek laten printen in een kleine of grote oplage? In beide gevallen is deze drukkerij dé plek waar je moet zijn. Neem contact op met de medewerkers en jouw gedrukte boek is gegarandeerd snel realiteit.