Laat een allergenen analyse uitvoeren voor voedingsmiddelen

Een allergenen analyse is belangrijk als u producent bent van voedingsmiddelen. De Europese regelgeving zegt immers dat u allergenen moet melden op het etiket. Om er zeker van te zijn dat uw producten voldoen aan alle eisen, vertrouwt u op de uitgebreide dienstverlening van Mérieux NutriSciences. De experts van dit bedrijf zijn op de hoogte van alle actuele wetgevingen. Hierbij is het mogelijk om diverse analyses te laten uitvoeren. Denk hierbij aan de analyse van afvalwater, een ingrediënten analyse of microbiologische controle. Maak snel een afspraak en ontdek de mogelijkheden voor uw bedrijf. Zo bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit.

Schenk voldoende aandacht aan de voedselveiligheid wetgeving

Komt u met uw bedrijf in aanraking met de voedselveiligheid wetgeving? Dan weet u hoe complex deze regelgeving is. Wilt u graag de voedselveiligheid in uw bedrijf optimaliseren? Dan maakt u gebruik van de expertise van Mérieux NutriSciences. Hierbij krijgt u ondersteuning en advies bij elk onderdeel van de voedselketen. Hierbij is de kernexpertise van deze specialist voedselonderzoek. Door dit onderzoek bent u er zeker van dat u de consument op de eerste plaats zet. Wilt u ook graag investeren in kwaliteit en er zeker van zijn dat u voldoet aan de wetgeving inzake voedselveiligheid? Maak dan snel een afspraak met deze specialist.

Laat allergenen analyse uitvoeren door een specialist

Bent u op zoek naar een wetenschappelijke specialist, die u helpt bij het verhogen van de voedselkwaliteit in uw bedrijf? Kies dan voor de dienstverlening van Mérieux NutriSciences. Deze specialist heeft een ruime ervaring en kennis met het creëren van voedingsmiddelen en productieprocessen. Hierbij staat gedegen wetenschappelijk onderzoek centraal. Hierbij bent u zeker van kwalitatieve resultaten. Hierbij biedt de specialist diverse testen aan, zodat u alle informatie ontvangt over de diverse ingrediënten van uw product en het productieproces. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan snel een afspraak.