Laat uw project zo goed mogelijk verlopen en maak gebruik van een groutanker

Wilt u een de grond, een wand of een dam verankeren? Dit is een groot project, waar van alles geregeld moet worden. Hier komen veel deadlines en stress aan te pas. Om dit zo goed mogelijk te laten verlopen doet u er goed aan om een specialist in te schakelen. Verankering met behulp van een groutanker laat u doen door De Vries Titan. Naast het plaatsen met behulp van een ankerboormachine, beschikt dit bedrijf beschikt over een eigen ontwerpafdeling die naast het ontwerp ook de berekeningen voor het project uitvoert. U vertrouwt op een expert die u van het voorstadium tot aan de uitvoering assisteert.

Kies voor de groutanker van de specialist uit Werkendam

Dé specialist in verankering is De Vries Titan. U schakelt dit bedrijf in als u een dam of kade wilt verankeren. Een professioneel en gespecialiseerd bedrijf gebruikt meestal een groutanker. Dit middel wordt vaak gebruikt voor het aanleggen van bijvoorbeeld een kanaal voor de scheepsvaart. Daarnaast wordt het toegepast ter verankering van de grond. Sinds de oprichting in 1999 heeft De Vries Titan al meer dan 1000 opdrachten uitgevoerd. Zo is er ervaring bij de herinrichting van havens, maar ook de verbetering van diverse dijken door heel Nederland. Met deze opgedane kennis en ervaring wordt ook uw opdracht met succes afgerond.

Iedere groutanker geplaatst met volledig uitgeruste boormachine

Heeft u onlangs een project toegewezen gekregen omtrent het verleggen van een kanaal? Of het versterken van een dam? Dit is een ingrijpende klus. Daarom gaat u altijd naar een specialist die u hierbij op de juiste manier ondersteunt. De verankering van de damwand of kade laat u daarom uitvoeren door De Vries Titan. Dit bedrijf is volledig self-supporting, wat inhoudt dat ze alle techniek zelf in huis hebben. Het voordeel is dat zes ankerboormachines te allen tijde inzetbaar zijn. Daarnaast hebben vier van de zes machines de capaciteit om als dubbel spoelboormotor te functioneren, waarmee een verbuisd geboord wordt. Op die manier is uw groutanker gegarandeerd goed geplaatst.