Laat uw werkplaatsvloer of industrievloer door de specialist aanleggen

Als u in uw branche een robuuste werkplaatsvloer of industrievloer nodig heeft, kunt u deze laten aanleggen door de experts van Soldicoat B.V. Met meer dan 40 jaar ervaring in hun vakgebied hebben zij de nodige kennis en kunde opgedaan. Kunststofvloeren hebben voor hen geen geheimen meer; zij bieden dan ook meerdere soorten van dit soort vloeren aan. Het aanbod strekt van epoxyvloeren voor de industrie tot polyurethaan sportvloeren. Dit bedrijf zet zich volop in voor iedere klant, of het nu een bedrijf, een particulier of een overheidsinstelling betreft. Ontdek de mogelijkheden van werkplaatsvloeren bij dit bedrijf en lees verder!

Verschillende vloeren bieden unieke voordelen

Bij Soldicoat B.V. legt men zich met name toe op de aanleg van werkplaatsvloeren en industrievloeren. U kunt bij een werkplaatsvloer kiezen om deze met epoxy of polyurethaan af te laten werken. Tevens kunt u beslissen of u voor een dikte van 200 tot 500 micron wilt gaan, waarmee bepaald wordt hoe sterk de vloer is. Ongeacht welke dikte u kiest is een werkplaatsvloer van Soldicoat B.V. zeer stevig en volledig bestand tegen trillingen dankzij de hoge druksterkte. Mocht u ook klanten willen ontvangen in uw werkplaats, dan kunt u tevens kiezen voor nette mat- of glansafwerking. Zo heeft uw bedrijfspand meteen een representatieve uitstraling. Als u absoluut geen betonvloer wilt laten leggen, kunt u bij Soldicoat B.V. ook kiezen voor een industrievloer met een coatingsysteem. De voordelen van dit vloersysteem zijn veelvuldig: het is stofvrij, slijtvast en is zo eenvoudig te reinigen dat vieze vlekken op de vloer binnen een oogwenk zijn verdwenen. Verder kan dit bedrijf een antislipafwerking aanbrengen voor een veiligere werkplaats. Uiteraard heeft u ook de keuze uit een breed scala aan kleuren en afwerkingen zodat uw vloer er precies zo uitziet als u dat wilt.

Direct een offerte aanvragen

Wilt u ook graag een werkplaatsvloer of industrievloer van Soldicoat B.V. laten plaatsen? Neemt u dan direct contact op met deze specialisten. Zij sturen u vervolgens een prijsindicatie die volledig afgestemd is op uw wensen, altijd eerlijk en scherp geprijsd. U weet altijd waar u aan toe bent.