Webcompleet
Image default
Woning en Tuin

Led dimmers in alle varianten!

Bent u op zoek naar een hoge kwaliteit led dimmer om uw led lampen te dimmen. U bent niet de enige. Vak werken traditionele dimmers niet erg goed met led lampen. Dit komt omdat traditionele veel meer stroom verbruiken. De dimmers zijn er vaak niet voor gemaakt om een laag vermogen te dimmen. Gelukkig zijn er sinds een aantal jaar steeds meer dimmers speciaal voor led lampen op de markt. De verschillende varianten dimmers worden hier beschreven.

 

OPUS led dimmers

Deze 230V dimmers worden gemaakt in Duitsland. OPUS staat al zeer lang bekend als het merk voor hoge kwaliteit domotica.

 

12V led dimmers

Naar 230V dimmers vind u bij ons ook dimmers waar u direct 12V led lampen meer kunt dimmen. Ga altijd even na bij onze klantenservice welke dimmer het best is voor uw led lampen.

 

Dimbare transformatoren

Om uw 12 volt dimbare led lampen te dimmen kunt u vaak ook gebruik maken van een 230V dimmer in combinatie met een dimbare transformator. Let er hierbij op dat dimmer voor de trafo aangesloten word.

 

Let op het minimale wattage van uw dimmer:

Let er altijd goed op hoeveel vermogen u ongeveer gaat dimmen. Bij alle led dimmers wordt aangegeven voor welk vermogen ze geschikt zijn.

 

Weet u niet zeker welke dimmer u nodig heeft raadpleeg dan even onze klantenservice!

Lees meer : http://www.ledlampenfabriek.nl/accessoires/dimmers/