Webcompleet
Image default
Groothandel

Logistieke producten zoals pallets kopen

Wilt u logistieke producten zoals pallets kopen? Dan bent u bij Rotom Nederland aan het juiste adres. Dit bedrijf beschikt namelijk over een uitgebreid aanbod aan logistieke middelen, die u niet alleen kunt kopen, maar ook kunt huren. Naast de verkoop en verhuur van deze middelen, biedt dit bedrijf nog vele andere services aan. Zo kunt u hier ook uitstekend terecht voor reparatie, pooling en packaging recovery van ladingdragers. Wanneer u gebruikmaakt van de services van dit bedrijf, zult u al snel de toegevoegde waarde ontdekken. Rotom Nederland draagt namelijk bij aan het optimaliseren en verbeteren van uw supply chain.

 

Houten of kunststof pallets kopen

Wanneer u pallets wilt kopen bij dit bedrijf, kunt u kiezen tussen houten of kunststof varianten. Voor welke pallets u ook kiest, bij dit bedrijf weet u zeker dat u een goede keuze maakt. Rotom Nederland draagt namelijk actief bij aan een lage Co2-footprint en aan een duurzame circulaire economie waarbij producten zo lang als mogelijk in de keten blijven. De pallets die u hier koopt, zijn dus al gebruikt door anderen. U koopt dus tweedehands pallets. U kunt er wel vanuit gaan dat de kwaliteit van de pallets hierdoor niet minder is. Bij dit bedrijf verkopen ze namelijk alleen pallets die nog aan bepaalde kwaliteitseisen voldoen.

Verkoop uw oude pallets hier

Wilt u pallets kopen voor een tijdelijk project? Dan is dit bedrijf ook de plek waar u moet zijn. Zodra uw project is afgelopen, kunt u de pallets hier namelijk ook voor een acceptabele prijs weer door verkopen. Wanneer u naast pallets ook een rolcontainer wilt kopen, kunt u dit ook bij deze aanbieder doen. Bij het kopen van een rolcontainer kunt u kiezen uit een ruim assortiment. De range varieert van een twee-heks container tot een antidiefstal rolcontainer, die u allemaal tegen een scherpe prijs eenvoudig online kunt kopen. Wacht daarom niet langer en ontdek het aanbod van Rotom Nederland online.

Gerelateerde artikelen

Een hondenhok en andere dierenverblijven kopen

Koop een gekoelde werkbank en andere koelapparatuur bij dit bedrijf

Holnieten en bijhorende accessoires kopen