Met het grootste werkzoekendenbestand van West-Brabant kunt u garantiebanen invullen

Bij een specialist zoals WerkgeversServicepunt West-Brabant kunt u als eigenaar van een bedrijf terecht voor advies over uiteenlopende personeelsvraagstukken: van het realiseren van garantiebanen tot het aantrekken van personeel voor andere functies. Zij helpen u om uw personeelsvraagstukken op de beste manier op te lossen. Deze specialist beschikt namelijk over het grootste werkzoekendenbestand van heel West-Brabant. Op die manier worden uw vacatures altijd op een goede manier ingevuld. De specialist let daarbij ook op maatschappelijke verantwoordelijkheid, bijvoorbeeld met het creëren van garantiebanen. Garantiebanen zijn beschikbaar voor mensen met een beperking. Kwaliteit bieden met het opvullen van vacatures met de meest geschikte mensen en daardoor financiële voordelen bewerkstelligen: dat is waar de specialist voor staat.

De voordelen van garantiebanen

De laatste jaren hebben steeds meer bedrijven ervoor gekozen om garantiebanen te gaan realiseren. Dat is niet voor niets, want het biedt vele voordelen om mensen aan te stellen op garantiebanen. U toont allereerst uw maatschappelijke betrokkenheid, wat goed is voor uw imago. Ondernemingen die arbeidsgehandicapten in dienst nemen, hebben daarnaast vaak recht op verschillende subsidies en andere financiële regelingen. Dit kan natuurlijk ontzettend interessant en voordelig zijn voor uw bedrijf of organisatie. Ook zijn arbeidsgehandicapten enthousiast en loyaal. Dit stralen zij uit naar andere werknemers, wat erg motiverend is. Dit heeft dus ook een positieve uitwerking op uw bedrijf of organisatie. Wilt u meer informatie? Een specialist in personeelsservice als WerkgeversServicepunt West-Brabant kan u alles vertellen over garantiebanen.

Specialist biedt bij realisatie garantiebanen kosteloze bedrijfsanalyse, werving en selectie

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij de personeelszaken van uw bedrijf? Dan is het een goed idee om de hulp van een specialist zoals WerkgeversServicepunt West-Brabant in te schakelen. Bij deze specialist weet u namelijk zeker dat u de juiste service ontvangt. De specialist biedt u diverse voordelen. Zo vormt de specialist één aanspreekpunt voor alle informatie op het gebied van regelgeving, subsidies, personeel en de arbeidsmarkt. Daarnaast maakt de specialist een kosteloze bedrijfsanalyse en zorgt deze voor kosteloze werving en selectie. Wilt u bijvoorbeeld garantiebanen creëren binnen uw bedrijf? Dan helpt de specialist bij alles dat met de realisatie daarvan te maken heeft. Zo zorgt de specialist ervoor dat u het juiste personeel vindt voor de garantiebanen en u zich kunt blijven focussen op uw belangrijkste bedrijfsprocessen.

Lees meer :