Onderhoud van zowel tennisbanen, atletiekbanen als hockeyvelden

De specialist op het gebied van onderhoud aan tennisbanen is zeer veelzijdig. Ton de Rooij Tennis kan namelijk ook zorgen voor het onderhoud aan hockeyvelden en atletiekbanen. Ton de Rooij Tennis is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van het onderhoud en het aanleggen van tennisbanen. Maar ook op het gebied van andere sporten kan men u helpen met de verzorging en het verlengen van de levensduur van uw veld. Wanneer u hier meer over wilt weten, is het zeker eens aan te raden om te bekijken wat de mogelijkheden van dit specifieke bedrijf zijn.

Het aanleggen van uw tennisbaan, ook windoeken bij de specialist

Wilt u de tennisbaan en de tennissers op uw tennisvereniging beschermen tegen de koude wind? De winddoeken van Ton de Rooij Tennis zijn van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast heeft u bij hen de keuze uit een diversiteit van formaat, kleur, maar ook bevestigingsmiddelen. Zo kunt u bij dit specifieke bedrijf niet alleen een tennisbaan voor officiële toernooien aan laten leggen, maar ook voor verschillende accessoires. Daarnaast kunt u bij deze specialist ook terecht voor het onderhoud van uw tennisbanen. Zodoende is Ton de Rooij Tennis uw allround partner op het gebied van tennis gerelateerde zaken. Zij hebben jarenlange ervaring op het gebied van het aanleggen en onderhouden van tennisbanen.

Het onderhoud van tennisbanen door de specialist

Tennisbanen moeten een lange tijd meegaan, het liefst meerdere jaren. U wilt niet iedere 5 jaar opnieuw een nieuwe tennisbaan aanleggen. Door het gebruik van tennisbanen komt er bepaald vuil en balpluis vrij in de poriën van de baan. Dit zorgt voor afbraak van de tennisbaan, waardoor de levensduur gereduceerd wordt. Belangrijk is dan om deze tennisbanen goed te onderhouden. Dan heeft u nog jarenlang plezier van uw tennisbaan. Dit laat u dan natuurlijk doen door een gespecialiseerd bedrijf genaamd Ton de Rooij Tennis. Zij kunnen naast het aanleggen van uw tennisbaan, deze ook onderhouden op deskundige wijze voor jarenlang plezier.