Webcompleet
Image default
Internet

Online desktop

Online desktop: belangrijke informatie

Vandaag de dag zijn er steeds meer mensen die over willen stappen op het nieuwe werken. Anno 2014 is het niet meer realistisch om van uw werknemers te vragen om elke doordeweekse dag van negen tot vijf op kantoor te zijn. De kinderen vragen aandacht, de ouders, maar ook andere activiteiten. Met een online desktop, dat is een werkplek waar men via internet samen kan werken, zit u goed. Op de online desktop worden alle bestanden van het bedrijf veilig opgeslagen, zodat u nooit meer iets kwijt bent. Bovendien hoeven werknemers op deze manier niet meer op uren te werken waarop het hen eigenlijk helemaal niet uit komt. Zij kunnen zelf hun schema maken, en aan de slag gaan wanneer het hen uitkomt. Lijkt dit u wel interessant? Wilt u als werkgever uw werknemers ook tegemoet komen? Probeer dan eens de online desktop uit. Dit is geheel vrijblijvend en het kost u niets. Met een online desktop zit u goed, want op die manier kunt u gelijk eens testen hoe flexibel werken is. U zult er dan achter komen dat dit helemaal zo gek nog niet is. Als u na de proefperiode zoiets hebt van: doe mij maar een online desktop, dan kunt u uiteraard direct een beroep doen op Spirit Cloud. U hebt aan ons een heel betrouwbare partner op dit gebied, omdat wij de veiligheid van de bestanden hoog in het vaandel hebben staan. Daarnaast hebben wij nog nooit iemand teleurgesteld of voor een dichte deur laten staan. U kunt werken waar en wanneer u maar wilt, en dat kan dan ook echt vierentwintig uur per dag. Klinkt dit u nou wel als muziek in de oren, maar wilt u eerst even van de hoed en de rand weten? Wilt u graag wat meer informatie hebben over een online desktop? Dan horen wij dit graag van u. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers zitten te allen tijde voor u klaar om uw vragen over dit onderwerp te beantwoorden. U kunt er van op aan dat zij altijd uitgebreid de tijd nemen voor elke vraag. Op die manier weet u precies waar u aan toe bent. Dus schroom niet en neem vandaag nog contact met ons op. Wij hopen in ieder geval zo spoedig mogelijk iets van u te horen.

Met een online desktop is het prettig werken

Steeds meer werknemers willen vrij zijn om te gaan en staan waar ze willen. Ze worden liever geen zzp’er, omdat dit veel onzekerheden en een hoop administratie met zich mee brengt, maar willen toch de vrijheid hebben om hun eigen dagindeling te maken. Met een online desktop is dit heel goed mogelijk. Een werkplek via internet is zo gepiept. Tenminste, als u voor SpiritCloud.nl kiest. Wij hebben het beste met u voor en spannen ons dan ook altijd tot het uiterste in om het u naar de zin te maken. Zo stellen wij bijvoorbeeld een goede database server beschikbaar, hebben wij een goed bereikbare helpdesk en letten wij erop dat uw documenten veilig zijn. Bovendien maken wij elke dag een back-up, zodat u er zeker van bent dat alles bewaard blijft. Klinkt dit erg goed en aantrekkelijk, maar bent u bang dat u veel geld neer moet tellen voor zo’n online desktop? Wilt u wel ‘in the cloud’ werken, maar wilt u hier beslist niet de hoofdprijs voor gaan betalen? Bij ons is dit ook helemaal niet nodig. Wij houden er namelijk niet van om u meer te laten betalen dan nodig is. Wees dus geen dief van uw portemonnee en laat de concurrenten links liggen. Bij ons bent u veel voordeliger uit, dat staat als een paal boven water. Wilt u graag meer weten over de online desktop? Wilt u precies weten hoe de vork in de steel zit, voordat u een besluit neemt of u al dan niet met ons in zee gaat? Neem dan even contact met ons op. Wij staan u graag te woord. Ook kunt u even verder lezen in de volgende alinea. Daar kunt u meer lezen over de voordelen van een online desktop.

Bij ons krijgt u waar voor uw geld

Het staat als een paal boven water dat u beter niet met een van onze concurrenten in zee kunt gaan. Nergens bent u namelijk zo goedkoop uit als bij ons. Spirit Cloud staat voor:

  • lage prijzen, die altijd laag blijven
  • een geweldige service, waar u te allen tijde een beroep op kunt doen
  • een online desktop die ‘matcht’ met uw vertrouwde werkomgeving
  • de mogelijkheden om bestanden terug te halen die u verloren bent, door een telefoontje te plegen naar de helpdesk
  • hoge kwaliteit van de geboden diensten

En zo kunnen wij nog wel even doorgaan met het opsommen van pluspunten van onze firma. Bij ons koopt u nooit een kat in de zak. Als wij een betrouwbare online desktop beloven, dan krijgt u die ook. En als wij zeggen dat u voor een zacht prijsje bij ons terecht kunt, dan is dit ook echt zo. Kortom, bij SpiritCloud.nl is de klant nog echt koning. Wij snappen namelijk best dat u op uw wenken bediend wilt worden. Samenvattend: een online desktop is een geweldige uitkomst voor elk bedrijf dat graag over wil gaan op het nieuwe werken. Met een online desktop bespaart u huurkosten, andere bedrijfskosten, reistijd, en frustratie. Werken waar en wanneer u maar wilt!

Lees meer : http://www.spiritcloud.nl/online-desktop