Webcompleet
Image default
Aanbiedingen

Dutch corporate photographer

Dutch Photographer

In het noord-oosten van The Netherlands is de photostudio gevestigd van Vincent Hartman Fotografie. De studio genaamd STUDIOVHF werkt voonamelijk in the Netherlands, maar ook in omringende landen zoals Duitsland, Belgie en The United Kingdom. De fotograaf heeft jaren gewoond en gewerkt in Engeland en bezit daarnaast ook voldoende vaardigheden in de Duitse taal.

Commercial Photographer

STUDIOVHF verzorgt de fotografie voor reclamebureau’s, grafisch ontwerpers, uitgevers en marketing communicatie afdelingen van bedrijven en organisaties. De studio werkt met twee fotografen te weten: Vincent Hartman en nicht Iris Hartman, daarnaast biedt de studio een stageplek aan studenten fotografie in het laatste jaar van hun opleiding. STUDIOVHF is gevestigd onder de rook van Zwolle. Fotograaf vincent is een all-round fotograaf en kan door de jarenlange ervaring de meeste opdrachten aan. Fotograaf Iris Hartman is gespecialiseerd in Product fotografie, food & packaging en theater. De studio is gespecialiseerd in reclamefotografie, productfotografie, bedrijfsfotografie, interieur en redactioneel fotowerk.

De studio fotografeert een grote diversiteit aan producten: kantoorstoelen, electronische apparatuur, kleding, sieraden, agrarische producten en verpakkingen. De grotere producten worden gefotografeerd binnen de vast limbowand en de kleinere producten op de opnametafel. Voor food is er een keuken binnen handbereik voor de food stylist (extern). In een andere ruimte kunnen modellen zich omkleden en kan er gewerkt worden aan hairstyling en visagie. Kledink wordt gefotografeerd op modellen of bustes of paspoppen.

Interieur en architectuur fotografie

De interieurfotograaf van Studiovhf werkt onder andere voor Wibra, vanHaren, Ralph Lauren, Ringsted Outlet, Livingston designer Outlet en Gore-Tex.

De studio laat zich graag uitdagen door de wat kritischer clientèle. Wij nodigen u graag uit ons portfolio te bekijken.