Piepschuim letters als promotiemateriaal?

Er zijn vele mogelijkheden om een unieke reclamepresentatie te laten maken maar heeft u de uitstralingen van piepschuim letters al eens gezien? Een piepschuim vergroting van een tekst, bedrijfslogo of afbeelding is een echte eyecatcher en geeft uitstraling van uw bedrijf op beurzen en evenementen. Echter kunt u bij uw klanten maar slechts één keer een eerste indruk creëren. Wanneer u een centrale plek in uw bedrijfshal of een plek elders in het pand voorziet van echte eyecatcher van piepschuimletters geeft u meteen een openlijke sfeer en klasse mee.

Doordat piepschuim van licht gewicht is en er verschillende belijming mogelijkheden zijn, zijn piepschuim vormen of piepschuim figuren overal op te bevestigen. Staand, hangend of bevestigd aan de muur, met piepschuim is alles mogelijk. Steeds meer grote bedrijven zetten dit soort materialen in voor hun promotie omdat het kortom erg voordelig is en overal te monteren. Piepschuim letters kunnen voor zowel binnen- als langdurig buitengebruik aangeboden worden wat de mogelijkheden eindeloos maakt. Zo kunnen piepschuim vormen ook op grote formaten worden ingezet wat de u veel respons geeft op uw promotieactie.

Piepschuim figuren op groot formaat is een reclamemiddel met een grote attentiewaarde. Het gebruiken van piepschuimletters is een effectieve manier om uw bedrijf of actie onder de aandacht te brengen bij een groot publiek kortom omdat het opvalt. Geveldecoratie, schuimdecoraties, blow-ups of beursstand inrichting alles kan gemaakt worden van piepschuim! Piepschuim is de oplossing voor organisaties die zich op een professionele manier willen presenteren. Ze dragen bij tot een zeer professionele uitstraling van uw product, dienst of organisatie. Voor elk formaat en budget is een passende presentatie leverbaar.

Bent u benieuwd naar hoe andere bedrijven hun ruimte sfeer mee geven door middel van piepschuimletters? Bekijk dan gauw onze website!

Lees meer : http://www.vanloonbelettering.nl/piepschuimreclame/piepschuimletters/