Webcompleet
Image default
Auto

Rijschool Rotterdam

Rijschool Rotterdam en Rijlessen Rotterdam

VVN: jouw rijschool in Rotterdam

Een ding is zeker, als je in Rotterdam woont zit je zeker niet vast aan één verplichte rijschool. In tegenstelling tot wat in veel (kleine) dorpen het geval is kan je in Rotterdam kiezen tussen heel veel verschillende rijscholen. Welke de beste is? Lastig te zeggen, rijscholen kloppen zich vaak op de borst en schreeuwen om het hardst dat ze de beste zijn. Het enige dat wij kunnen zeggen is dat onze klanten meer dan tevreden zijn, dat zegt wat ons betreft genoeg!

Het lespakket dat het beste bij jouw past

Bij Rijschool VVN Rotterdam behandelen we elke leerling als een individu. Dat betekent: persoonlijke aandacht en aandacht voor de sterke en zwakkere punten van elke leerling. Om er zeker van te zijn dat je direct weet waar je aan toe bent zijn er verschillende pakketten met rijlessen die wij aanbieden. De prijzen staan van te voren vast, dat maakt het allemaal wel zo overzichtelijk. Na de eerste (proef)les gaat jouw instructeur met jou om tafel om samen het juiste lespakket te kiezen. De ervaring uit de proefles komt hierbij goed van pas. Wanneer je het pakket hebt gekozen dat bij je past ben je klaar om samen met onze instructeur Rotterdam te gaan verkennen! 

VVN Rijlespakketten Rotterdam

De pakketten die wij aanbieden voor rijlessen in Rotterdam hebben de overzichtelijke benamingen A, B, en C. het A pakket kost 780 euro en geeft jou 20 rijlessen. Deze lessen duren langer dan bij de gemiddelde rijschool, namelijk 90 in plaats van 60 minuten. Pakket B is voor leerlingen die net iets langer nodig hebben om te worden klaargestoomd voor het examen. met dit pakket krijg je 30 rijlessen voor 1080 euro. Ben je iemand die ongeveer 40 rijlessen nodig zal hebben voordat het examen kan worden gehaald? Dan kies je voor pakket C. pakket C biedt jou 40 lessen voor 1380 euro. Alle pakketten zijn inclusief examen.

 

Lees meer : http://www.goedkoperijschoolrotterdam.nl