Webcompleet
Image default
Mode en Kleding

Sieraden maken met edelstenen

Ben je op zoek naar een kralen groothandel met een groot assortiment edelstenen? Dan ben je bij Ilona’s Webgems aan het juiste adres! De laatste tijd ontdekken steeds meer mensen hoe leuk het is om zelf sieraden te maken. Ilona’s Silver & Gemstones is een edelstenen en kralen webshop die zich richt op kleine grootverbruikers. Denk daarbij aan de juwelier, goudsmit, detaillist en hobbyist. Maar ook als particulier kun je hier terecht. In deze edelstenen groothandel vind je alle onderdelen voor het zelf sieraden maken. De beste kwaliteit onderdelen tegen altijd lage prijzen. Edelstenen zijn prachtige, natuurlijke producten met elk hun eigen betekenis. Selecteer de edelstenen op kleur, of kies direct voor een bepaalde steensoort. De kleur en vorm van de edelsteen is altijd uniek. Je kunt hiermee nooit twee dezelfde sieraden maken. Laat je inspireren door de vele mogelijkheden van edelsteen kralen en haal het beste uit je eigen creativiteit!

De mooiste edelsteen kralen bestel je bij de kralen groothandel

Bij edelstenen groothandel Ilona’s Webgems vind je talloze onderdelen voor zelf sieraden maken. Daarnaast is er een groot aanbod edelstenen en edelsteen kralen. Het assortiment loopt uiteen van populaire edelstenen zoals aquamarijn, jade en rooktopaas, tot onbekendere edelstenen zoals rhodochrosiet, peridoot en pyriet. De aquamarijn kralen zijn verkrijgbaar in verschillende blauwtinten, uiteenlopend van zeegroen tot hemelsblauw. Aquamarijn is een heldere steen die prachtig staat in een armband, ketting of een paar oorbellen.

 

Er zijn niet alleen prachtige edelstenen kralen verkrijgbaar, maar ook mooie edelsteen hangers, edelsteen roosjes, druppels, pegels en split kralen van edelsteen. Tevens vind je in deze webwinkel Murano glaskralen, goedkope kralen en onderdelen voor zelf sieraden maken. En natuurlijk sieraden displays voor de presentatie van je sieraden. Fijn is dat je in deze kralen groothandel kunt zoeken op kleur. Ideaal als je een ontwerp in je hoofd hebt, maar niet weet welke edelsteen daarbij past.

Lees meer : http://www.ilonaswebgems.nl/