Van koude, vochtige en vermoeide voeten af met werkschoenen en veiligheidsschoenen van de specialist

Ook regelmatig last van koude, vochtige en vermoeide voeten? Neem dan een kijkje in het ruime aanbod aan werkschoenen en veiligheidsschoenen van Schoenen van Staal. De webwinkel biedt namelijk een uitgebreid aanbod dames- en herenschoenen van Schoenen van Staal. En wanneer je jouw werkschoenen of veiligheidsschoenen vandaag nog bestelt, dan loop je morgen nog veilig en hip op het werk. Heb je hulp nodig? Dan kun je altijd telefonisch contact opnemen met de klantenservice voor professioneel advies. Indien mogelijk komt er een pasbus bij je langs om te kijken welke schoenen en maat geschikt zijn voor jouw voeten.  

Dé webwinkel voor werkschoenen, ook wel veiligheidsschoenen genoemd

Werkschoenen worden gebruikt voor het beschermen van voeten tijdens zware werkzaamheden die een risico vormen voor voeten. Een andere benaming voor werkschoenen is veiligheidsschoenen, maar niet alle werkschoenen beveiligen ook. Soms worden ze gedragen omdat ze extra stevig zijn, of juist lekker zitten voor specifieke werkzaamheden. Ben je werkzaam bij een bedrijf waar werkschoenen, ook wel veiligheidsschoenen genoemd, verplicht zijn? Volgens de Arbowet behoort jouw werkgever voor de juiste werkschoenen te zorgen. Voor jouw veiligheid, meer werkplezier en het voorkomen van blessures tijdens werktijd. Schoenen van Staal is dé webwinkel voor werkschoenen tegen de laagste prijzen. Voor deskundig advies kun je ook altijd langsgaan in de winkel in De Meern.

Stijlvol en veilig aan het werk met werkschoenen en veiligheidsschoenen van de beste merken

Werk je als bouwvakker, metaalbewerker of als vrachtwagenchauffeur? Het dragen van werkschoenen tijdens je werk is dan aan te raden! Met werkschoenen, ook wel veiligheidsschoenen genoemd, van Schoenen van Staal ga je stijlvol en veilig aan het werk. Hier vind je namelijk de combinatie van veilig en trendy. In het assortiment vind je topmerken zoals Quick, Python, Maxguard en Apache. Alle veiligheidsschoenen in het assortiment voldoen aan de EN 345 normering welke is vastgelegd in de EC-wetgeving 89/686. Dit wil zeggen dat de schoenen voorzien zijn van een gesloten hiel en een stalen of kunststof neus met een indeukresistentie van 2-joule. Daarnaast hebben de werkschoenen een schokabsorberende hak. Welke veiligheidsschoenen of werkschoenen zijn het meest geschikt voor jouw werksituatie?