Webcompleet
Image default
Gezondheid

Verschillende soorten fillers

Fillers worden gebruikt om je gezicht weer volume te geven. Als je ouder wordt, gaat de huid meer slap worden en hangen, waardoor je bepaalde opvulmiddelen nodig hebt om er weer stralend jong uit te zien. Fillers kunnen gebruikt worden om de fronsrimpel verwijderen. Restylane is een fillermerk dat veel gebruikt wordt.

Restylane biedt alleen gels aan die op natuurlijke basis gemaakt zijn en volgens een modern biotechnologisch principe. De maximale duur is verlengd door cross-linking binnen het molecuul. De stof is puur en zuiver en zorgt niet voor allergische reacties. Restylane kent drie verschillende soorten gels die samen of alleen toegepast kunnen worden. Restylane is gemaakt met de bedoeling om rimpels te corrigeren en lipcontouren te accentueren. Restylane Fine Lines wordt gebruikt om oppervlakkig gelegen lijnen te corrigeren, zoals de lijnen rond de mond, op je voorhoofd en op je wangen. Perlane wordt gebruikt om verandering in de contouren van het gezicht te brengen, zoals de kin of de wangen. Ook is het bedoeld om diepe vouwen te corrigeren om het volume van je lippen te vergroten. Speciaal voor lippen zijn er twee producten van Restylane. Dit zijn Restylane Lipp en Restylane Sub-Q.

Een ander merk is Visagel. Dit is een afbreekbare filler die volledig uit hyaluronzuur bestaat. Visagel verbetert het vermogen van je huid om vocht vast te houden en zorgt er uiteindelijk voor dat de fijne lijnen vanzelf worden opgevuld. Dit middel is ook zeer geschikt voor het accentueren van je lipcontour.

Al deze fillers behandeling Amsterdam zijn heel precies te doseren en je voelt er niets meer van na de inspuiting. Een optimale vulling bestaat uit een behandeling die in sommige gevallen een of meerdere keren herhaald moet worden. Na drie weken kan de behandeling al herhaald worden. Na 6 tot 12 maanden wordt het hyaluronzuur dat ingespoten is opgenomen door het lichaam. Het resultaat is dus tijdelijk, echter kan de behandeling met hyaluronzuur gewoonweg zonder problemen herhaald worden.

Lees meer : http://injectableklinieken.nl