Voldoe jij aan de eisen om als KAM manager aan de slag te gaan?

Om KAM manager te worden, is het van belang om over kwaliteiten te beschikken. Heb je een hbo-diploma in een technische studierichting? En heb je al 5 jaar ervaring in het werkveld opgedaan? Dan is dit iets voor jou. Daarnaast is het van belang dat je kennis en ervaring hebt met de certificering en het beheren van ISO systemen. Dit is namelijk een groot onderdeel van de werkzaamheden. Voldoe je aan deze eisen én sta je stevig in je schoenen? Solliciteer dan direct op een vacature voor KAM manager bij ISO-point. Deze specialist zorgt ervoor dat je de baan vindt bij een opdrachtgever die volledig bij jou past.

Jouw wensen voor een baan als KAM manager staan centraal

Als jij als KAM manager aan de slag zou gaan, hoe ziet deze functie er dan uit? Daar heb je vast al over nagedacht. Het is begrijpelijk dat je ook wilt dat deze ideeën overeenkomen met de baan die je zoekt. Schakel daarom de hulp in van een specialist als ISO-point. Door de jarenlange ervaring weten zij als geen ander hoe ze een werkgever moeten vinden die voldoet aan al uw eisen. Zij zijn ook specialist in het correct afhandelen van interne en externe klachten. Zo weet u zeker dat u zonder zorgen begint met uw nieuwe baan als KAM manager. Zelf hebben ze ook een aantal eisen opgesteld waaraan jij moet voldoen om als KAM manager aan de slag te gaan. Zo moet je beschikken over een hbo-diploma in een technische studierichting en minimaal vijf jaar ervaring hebben in een soortgelijke functie. Lijkt dit je wat? Solliciteer dan direct!

Vind de perfecte baan als KAM manager

Je bent al enige tijd werkzaam in de metaal, betonbouw, staal of maakindustrie. Nu wordt het tijd dat je een nieuwe uitdaging gaat zoeken en daarvoor leg je contact met ISO-point. Zij zijn hét bemiddelingsbureau op het gebied van vacatures voor kwaliteit, veiligheid en milieu. De kans is dus erg groot dat je hier een baan vindt als KAM manager die volledig bij jou past. Hoe? Door een goed beeld te schetsen van de aangeboden banen en door persoonlijk contact. Bij deze specialist staan uw wensen als toekomstige KAM Manager centraal. Via de website van ISO-point maak je eenvoudig een account aan, waarna je direct kunt reageren op de vacature voor KAM manager.