Webcompleet
Image default
Electronica en Computers

Waterschade aan uw smartphone?

VistaRepair

Tips bij waterschade aan uw smartphone

Hoe voorzichtig u ook om mag gaan met kostbare elektronische apparatuur, het gevaar van vochtschade zit altijd in een klein hoekje. En hoewel het met de jaren verbetert, zijn smartphones nog steeds vrij kwetsbaar op dit vlak. Echter door behoedzaam op te treden, kan je blijvende schade aan je telefoon na aanraking met vloeistoffen voorkomen.

– Het eerste wat wij u aanraden is uw telefoon uit te schakelen, dit om kortsluiting te vermijden.
– Hierna verwijdert uw voorzichtig de batterij, simkaart en geheugenkaart.
– De telefoon zal een aantal dagen buiten gebruik moeten blijven. Probeert u ook vooral niet uw telefoon op te laden.
– Een manier om de telefoon grotendeels droog te maken is om het toestel voor circa 3 dagen of meer in een afgesloten bakje met ongekookte rijst te bewaren.
– U zult genoodzaakt zijn (zelfs nadat de telefoon is opgedroogd) uw toestel professioneel schoon te laten maken. Ook al mocht uw telefoon na de eerdergenoemde methodes weer aangaan, zullen bepaalde delen ongetwijfeld aangeslagen zijn. Hierdoor zal het niet lang duren voordat uw toestel kuren zal ondervinden.

Hulp bij vochtschade smartphone

Onze hulp bij waterschade hoeft niet veel te kosten. Wij zullen ten eerste 29 euro onderzoekskosten berekenen. In het geval wij de mogelijkheid zien tot volledige reparatie zullen wij het totaalbedrag met u bespreken en indien u dan voor complete reparatie kiest, zullen de onderzoekskosten vervallen. Wij willen wel benadrukken dat er haast bij geboden is; hoe sneller we erbij zijn, hoe meer kans op succes.

Het toestel opsturen naar de fabrikant zal overigens overbodig zijn, aangezien de garantie niet geldt voor waterschade.

Bezoek onze website (www.vistarepair.nl) voor meer informatie.

Lees meer : http://www.vistarepair.nl/waterschade-telefoon