Webcompleet
Image default
Banen en opleidingen

Haal meer uit je carrière dankzij loopbaancoaching in regio Nijmegen

Ben je momenteel werkzaam in een functie waar jij in jouw toekomst niet gelukkig van wordt, maar heb je geen idee wat je wilt? Of heb je momenteel geen flauw idee hoe jouw carrière er over een tijd uit moet zien? Dan kan loopbaancoaching met een persoonlijke coach in omgeving Nijmegen jou de ondersteuning bieden waar je naar op zoek bent. Zo’n coach helpt jou met het uitstippelen van je carrièrepad waar je wél gelukkig van wordt. Zie jij loopbaancoaching wel zitten? Lees dan snel verder en ontdek hoe ze bij MD training en consult -al meer dan 25 jaar ervaring in het vak- te werk gaan.

Hoe start je bij een loopbaancoach?

Kies je voor loopbaancoaching met een persoonlijke coach van MD training en consult, gevestigd nabij Nijmegen? Dan start je met een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek zul je verschillende vragen beantwoorden, zodat de coach een beeld krijgt van jouw situatie. Aan de hand van het intakegesprek wordt er een traject op maat opgesteld. Afhankelijk van de zaken waar jij tegenaan loopt, wordt de duur en de intensiteit van het traject bepaald. Zo is het mogelijk dat jij in drie gesprekken een loopbaanscan krijgt, maar bij de complexere zaken kunnen er meerdere intensievere gesprekken plaatsvinden.

Wat wil jij leren?

Als je besluit om aan de slag te gaan met loopbaancoaching, actief in regio Nijmegen, kun jij al je vragen stellen aan jouw coach. Deze coach helpt jou maar al te graag! Leer bijvoorbeeld omgaan met lastige collega’s en klanten, verbeter je samenwerkings- en communicatieskills, leer omgaan met stress of herstel van je burn-out.

Maak een afspraak

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is op het gebied van loopbaancoaching? Lijkt het je wat om met een coach aan je carrière te werken? Maak dan een afspraak met de professionals van MD training en consult. Voordat je een afspraak maakt voor een intakegesprek, kun je natuurlijk ook contact opnemen met de eventuele vragen die je hebt.