Webcompleet
Image default
Dienstverlening

Laat in de stevige cementdekvloer de vloerverwarming infrezen

Bent u aan het bekijken wat de mogelijkheden zijn voor een vloerverwarming, maar kijkt u erg op tegen het infrezen? Dat is heel begrijpelijk! Het infrezen van een vloerverwarming is namelijk een zeer precair werk. Vloerverwarming is een zeer populaire keuze bij nieuwbouw en renovatieprojecten, omdat het energiebesparend werkt. Een vloerverwarming zorgt bovendien ook voor een gezonder binnenklimaat omdat de warmte evenredig wordt verspreid door de ruimte. Het infrezen van de vloerverwarming vraagt echter wat werk om de leidingen onder de vloerbedekking te krijgen. Hier kunt u gelukkig een specialist voor inschakelen.

Laat een stevige, goede cementdekvloer leggen voor de vloerverwarming

Een cementdekvloer in Boekel en omgeving leggen, dat laat u natuurlijk over aan de specialisten van Multi Vloeren Brabant! Bij Multi Vloeren Brabant werken namelijk enkel vakmensen die samen met u kunnen kijken wat voor cementdekvloer en wapening er nodig is om tot het beste resultaat in uw ruimte te komen. Een wapening in de cementdekvloer wordt steeds vaker aangeraden omdat het de stevigheid van het cement vergroot. Bovendien wordt het risico op krimpscheuren bijna nihil én kan de cementdekvloer zwaarder worden belast, terwijl het risico op (grote) scheuren met 70% wordt teruggebracht. Deze wapening moet in verschillende lagen worden aangebracht en bovendien perfect waterpas afgewerkt worden. Daarom wordt het ten zeerste aangeraden om het wapenen van een cementdekvloer over te laten aan een professionele dienstverlener.

Maak een afspraak om een gratis vrijblijvende offerte op te laten maken

Multi Vloeren Brabant uit Boekel staat voor u klaar met een ruim scala aan diensten, waaronder het infrezen van de vloerverwarming en het wapenen van een cementdekvloer. Waar wilt u hen voor inschakelen? Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan voor uw klus en zet uw project vandaag nog in gang! Op de website vindt u alle contactgegevens om een afspraak te maken.