Webcompleet
Image default
Dienstverlening

Op zoek naar een indoor tennisbaan in de omgeving Mijdrecht? Hier kunt u altijd terecht

Wanneer u graag wilt tennissen in een indoor tennisbaan in de regio Mijdrecht, dan is Tennishal De Ronde Venen de ideale locatie. Hier vindt u vijf prachtige tapijtgravelbanen waarop u deze sport perfect kunt beoefenen. U huurt deze heel eenvoudig af door uw reservering online door te geven. Op de website controleert u ook de beschikbaarheid van de banen, zodat u gemakkelijk uw sportieve ochtend, middag of avond vooruit plant. En omdat het een indoor tennisbaan is, kan dat uiteraard het hele jaar door! Hier kunt u bovendien deelnemen aan diverse evenementen, in zowel de winter als de zomer. Verblijft u in de buurt van Mijdrecht en Vinkeveen en zoekt u een leuke sportieve en competitieve activiteit om daarna weer heerlijk te ontspannen? Ook dan biedt Tennishal De Ronde Venen de perfecte locatie voor u en uw gezelschap.

Een onvergetelijk bedrijfsuitje organiseren

Tennishal De Ronde Venen biedt meer dan alleen een indoor tennisbaan; het is ook de plek waar u aan teambuilding kunt werken met uw collega’s! Hier maakt u bovendien gebruik van bedrijfsarrangementen voor een complete en sportieve dag. Wanneer u hier bijvoorbeeld met een grote groep collega’s in de avond wilt tennissen, kunt u kiezen voor een warm en/of koud buffet. Natuurlijk kunt u hier ook kiezen voor een ander dagdeel in combinatie met een hapje en een drankje. De medewerkers van deze tennishal luisteren graag naar uw wensen en zorgen ervoor dat u optimaal gebruikmaakt van de indoor tennisbaan.

Organiseer ook een sportief familiefeest

Uiteraard is deze indoor tennisbaan in Mijdrecht niet enkel bedoeld voor zakelijke doeleinden; iedereen, van jong tot oud en van beginner tot gevorderde, kan hier een gezellige en sportieve tijd beleven. Daarom is deze tennishal ook de ideale plek voor een familiefeest, met eveneens diverse hapjes en drankjes naar keuze. Ook dit soort gelegenheden kunt u hier het hele jaar door organiseren. Voor vragen over de mogelijkheden kunt u altijd terecht bij de medewerkers van Tennishal De Ronde Venen, telefonisch en via e-mail.

https://www.tennishalderondevenen.nl/