Webcompleet
Image default
Banen en opleidingen

Projectingenieur Verkeer en wegen

Ben jij gepassioneerd door infrastructuur en mobiliteit en hoop je met deze passie de wereld mooier en duurzamer te maken? Dan zien we je graag!

We zijn op zoek naar verkeers- en wegenbouwers. In deze functie zet jij en je teamgenoten je vaardigheden en creativiteit in bij onze projecten op het gebied van transport, wegen en / of verkeersveiligheid. Soms als apart project, soms als onderdeel van een groot multidisciplinair project. Je houdt je bezig met probleemanalyse, flow of variabel onderzoek. Je analyseert de benodigde functies van de cliënt en de omgeving, structureert hun behoeften en wensen en geeft feedback over de haalbaarheid van deze behoeften.

Lever uw eigen bijdrage aan de realisatie van (conceptuele) probleemoplossingen. Geef de redenen op waarom we kiezen of ontwerpen en in welke mate passende en redelijke uitleg en basis. Werk in het geïntegreerde projectteam samen met andere disciplines (zoals kunst, waterbeheer, geluid en ecologie, BIM, systems engineering en milieuparticipatie) en coördineer de interface. Op deze manier helpt het om de beste oplossingen te creëren voor de maatschappelijke problemen van onze klanten (overheden, aannemers en belangengroepen).

In de productmarktcombinatie “transport en wegen” zetten wij ons in voor toonaangevende (multidisciplinaire) projecten in binnen- en buitenland. We zijn betrokken bij verschillende projectfasen, zoals variantenonderzoek, planformulering, contractvoorbereiding, biedingen of individueel onderzoek. Projecten waar wij (belangrijke) bijdragen aan hebben geleverd zijn onder meer: ​​A10 Zuidasdok, A12 / A27 Ring Utrecht, A9 Amstelveen, de aanleg van de Westring N605 bij Boekel, de adaptieve studie van het verkeer op de kruising van de Ring R8 Kortrijk en Voorbereiding van de realisatie van de Oosterweelverbinding Antwerpen. Wil je tot de beste in je vakgebied behoren en samen met andere experts werken in een cultuur van ondernemerschap en vertrouwen? Solliciteer dan nu!

Wat wij vragen

 • Universitair vervoer / civieltechnisch onderwijs;
 • Verlangen naar leren, initiatief, analyse, communicatieve (mondelinge / schriftelijke) vaardigheden;
 • De ambitie om door te groeien tot deskundige en / of projectmanager;
 • Pre: Ervaring in VISSIM en FOSIM;
 • Kennis van richtlijnen voor wegontwerp.

Wat wij bieden

 • De talentontwikkeling van medewerkers is de kern;
 • Goede begeleiding en interne en externe opleidingsmogelijkheden;
 • Uitdagende toonaangevende projecten in binnen- en buitenland;
 • Werk samen met collega’s in een jong, enthousiast geïntegreerd projectteam;
 • Onafhankelijkheid en projectverantwoordelijkheid;
 • Carrièremogelijkheden voor projectleiders of experts;
 • Een speciale trainingsaanpak voor pas afgestudeerden: “traject van beginners”;
 • Competitief salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De locatie van de functie is Amsterdam, Breda, Heerenveen of Deventer.

Wie wij zijn

Witteveen + Bos is een advies- en ingenieursbureau dat wereldwijde oplossingen biedt voor complexe, technische en maatschappelijke vraagstukken in de sectoren water, infrastructuur, milieu en bouw. In een inspirerende werkomgeving werken onze ruim 1.100 medewerkers aan interessante projecten in binnen- en buitenland in een multidisciplinair projectteam. Ons werk vereist altijd nieuwe kennis en nieuwe verantwoordelijkheden, daarom is persoonlijke en professionele ontwikkeling noodzakelijk en gemotiveerd. Onze medewerkers zijn ambitieus en streven ernaar om hun best te doen en de beste kwaliteitsresultaten te leveren. Heb een persoonlijk initiatief en ondernemersgeest. De aandelen van ons bureau zijn in handen van onze eigen medewerkers.

https://www.vindazo.nl/keywords/verkeersleider.html