Webcompleet
Image default
Internet marketing

Wat is de beste linkbuilding strategie?

Als het om linkbuilden gaan, zijn er honderden strategieën en manieren waarop je dit kunt doen. Maar wat is nu de best werkende linkbuilding strategie? Er worden verschillende tips gegeven wanneer het gaat om het kiezen van een strategie. De tip die het vaakst wordt gegeven is om je te verplaatsen in de bezoeker. Wat zou jij als bezoeker graag willen zien? Of wat zou je helpen om de ervaring met de website te verbeteren? Je kunt dit unique selling point gebruiken om vervolgens mee te linkbuilden.

 

Natuurlijk linkprofiel

Een andere tip die je misschien niet vaak hoort, is om te zorgen dat jouw bedrijf wordt vermeldt in allerlei lijsten. Hiermee wordt bedoeld dat er blogs zijn die bijvoorbeeld een lijst maken van de beste, leukste, goedkoopste, et cetera, producten of bedrijven. Stel dat zo’n blog erg populair wordt, dan wordt jouw website dat automatisch ook.

 

Ga er actief mee bezig

De hierboven genoemde linkbuilding strategie is onderdeel van het creëren van een natuurlijk linkprofiel. Linkbuilden kan natuurlijk uitstekend met betaalde links gebeuren, maar een natuurlijk linkprofiel opbouwen zorgt er ook voor dat je stijgt in de rankings. Je kunt een natuurlijk linkprofiel opbouwen door hier actief mee bezig te zijn. Je kunt bijvoorbeeld gastblogs laten schrijven of zelf schrijven om daar vervolgens links in te verwerken.

Gerelateerde artikelen

Bereik ondernemers en consumenten in Rotterdam met een goede website