Webcompleet
Image default
Dienstverlening

Altijd een prettige samenwerking met Your Business Online

Of het nu gaat om Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn of Youtube adverteren Your Business Online fikst het voor je. Dit jonge social media bureau is in het hele land bekend. Bedrijven als Halfords, Van der Valk, Sligro, Jamin en Jumbo laten (een deel van) hun online activiteiten over aan Your Business Online. Op dit moment werken er 11 mensen bij Your Business Online. Samen zorgen zij ervoor dat alle aspecten van sociale media de aandacht krijgen die ze verdienen: content, design, foto’s, video’s, door-links, acties et cetera. Zoals uit de kleine – en zeker niet volledige – opsomming hierboven al blijkt, richt Your Business Online zich niet op één branche. Een open vizier gericht op de wensen van de klant vormt steeds de basis. Wat die wensen betreft die liggen meestal op het vlak van naamsbekendheid, omzet en het aantal websitebezoekers.

YouTube marketing

Youtube marketing zal je veel opleveren. YouTube is de laatste jaren uitgegroeid tot een toonaangevend platform online. Waren de filmpjes in het begin vooral bedoeld om mensen te vermaken, tegenwoordig kan een eigen kanaal big business genereren. YouTube is de tweede grootste zoekmachine wereldwijd, na Google. Influencers spelen een steeds prominentere rol in het aan de man brengen van producten en diensten. Al die volgers willen op hun idool lijken; ze dragen wat de beroemdheid draagt en doen wat hij of zij doet. YouTube marketing werkt het best in een mix met andere media. Welke platforms het best gecombineerd kunnen worden, is afhankelijk van de niche waarin je zit en de doelgroep die je voor ogen hebt. Het bereik van YouTube is enorm. Per maand loggen meer dan twee miljard mensen in. Per minuut worden meer dan 500 filmpjes online gezet. Spenderen de ouderen onder ons nog steeds veel tijd aan televisiekijken, jongeren tot 34 zitten vooral op YouTube.

Maak vandaag nog een afspraak

Wil jij meer weten over YouTube als marketingkanaal, over een ander platform of sociale media in het algemeen. Een van de Your Business Online-medewerkers legt het je graag uit. Als je op de homepage helemaal naar beneden scrolt, kun je zelf een afspraak inplannen.