Webcompleet
Image default
Vakantie

Bent u op zoek naar een camping aan de Cèze?

De Cèze is een bekende rivier in Zuid-Frankrijk. Deze aftakking van rivier de Rhône is meer dan 128 km lang en stroomt ten noorden van de Ardèche. Voor een heerlijke zonvakantie op een camping aan de Cèze kunt u bij verschillende campings terecht, waaronder bij Camping La Vallée Verte in La Roque-sur-Cèze. Ontdek deze prachtige groene streek met uitgestrekte bossen, rivieren en watervallen en bezoek toeristische trekpleister Avignon, dat op een steenworp afstand van deze camping ligt. In deze streek is er voor ieder wat wils wat te doen!

Een heerlijke vakantie in de Franse zon

Deze camping aan rivier de Cèze heeft een unieke ligging. Dit is een terrassencamping met ruime staanplaatsen op een berghelling. Hierdoor geniet u van een prachtig uitzicht. De camping is erg groen en beschikt over meerdere kiezelstrandjes. De zwem- en visliefhebber komen hier dan ook heerlijk aan hun trekken. Voor een verfrissende duik bezoekt u het zwembad, waar u kunt genieten in de Franse zon. U boekt er eenvoudig een staanplaats met of zonder privésanitair of gaat voor een wat luxere vakantie in een van de accommodaties die de camping te bieden heeft. Ontdek de mogelijkheden zelf voor een heerlijke vakantie!

Wilt u ook van een welverdiende vakantie gaan genieten?

Wilt u ook een vakantie gaan boeken met uw partner of gezin? Bent u op zoek naar een camping aan de Cèze waar u heerlijk kunt ontspannen, maar ook leuke activiteiten kunt ondernemen? Dan moet u bij Camping La Vallée Verte zijn. Boek snel uw staanplaats met of zonder privésanitair online of huur een accommodatie. Heeft u vragen over de faciliteiten van deze camping of wilt u meer weten over de accommodaties die u kunt huren? Neem dan contact op met een van de medewerkers die u graag te woord staan. Zij helpen u graag aan een prettig verblijf!

https://www.la-vallee-verte.com/