Webcompleet
Image default
Eten en drinken

Catering Utrecht

De beste cateraar van Utrecht en omstreken

Als het gaat om cateren, is er één bedrijf dat er met kop en schouders bovenuit steekt als het gaat om klantencontact en service. Dit is Your Choice catering Utrecht. Dit cateringbedrijf staat erg goed bekend onder de klanten die ze hebben gehad en in de wereld van cateraars. Ze cateren veel bij feesten en evenementen en hebben alle middelen in huis om voor elke groep, hoe groot deze ook is, een geschikt diner of lunch te verzorgen. En dat is niet het enige wat ze doen. Ze hebben namelijk ook materialen in hun assortiment. Dit houdt in dat je bij hen ook een tent, tafels en stoelen kan lenen als je zelf niet de ruimte hebt om zoveel mensen te herbergen.

 

Naast de huur hiervan kun je via hen ook een muziekinstallatie lenen of andere dingen die ervoor zorgen dat het echt een feest wordt, denk aan slingers en andere versiering. Afhankelijk van het soort feest en de aankleding ervan wordt bepaald wat er allemaal gebruikt zal gaan worden. Zo krijg je een heel plaatje als je de Utrecht catering Your Choice inhuurt. Op de site is duidelijk uitgelegd wat er allemaal mogelijk is. Zo kan je ervoor kiezen om puur voor het eten en het drinken te cateren. Dan betaal je uiteraard minder dan als je ervoor kiest om ook een tent of een muziekinstallatie te lenen. Ook de mogelijkheid tot koken in het gebouw scheelt weer in de kosten. Al met al is het vooral zaak om te overleggen.

 

Goed klantencontact

Het bedrijf staat goed aangeschreven vanwege het goede contact met de klanten. Dit staat bij hen hoog in het vaandel en dat is ook te zien aan de bedrijfsnaam. Het gaat om wat jij zou willen en dat is het startpunt van het overleg. De mensen van de catering kunnen vervolgens aangeven wat zij denken te kunnen en wat een goed idee zou zijn. In dit geval is het dus prettig dat zij genoeg ervaring hebben, zodat zij precies weten wat leuk is en wat misschien niet handig is op die locatie. Alles is in elk geval mogelijk tot op zekere hoogte. Daarom is overleg ontzettend belangrijk en daarom wordt voor elke klant een aantal uren uitgetrokken om alles goed te kunnen overleggen. Kijk eens op de website om te zien wat zij allemaal te bieden hebben en of dat past bij wat jij zoekt.

Lees meer : http://www.catering-utrecht-partyservice.nl/recepties.html

Gerelateerde artikelen

Erg goede gezocht catering Enschede

Horeca advies voor harde werkers!