Webcompleet
Image default
Eten en drinken

De beste koffiemachine kiezen doe je zo

De beste koffiemachine kiezen doe je zo

Voor veel mensen is een goede kop koffie essentieel voor een goed begin van de dag. Dat geldt niet alleen voor thuis, maar ook voor op het werkt. Des te belangrijker dus om goed te kijken naar allerlei verschillende facetten tijdens het aanschaffen van een nieuw apparaat. Je kunt je namelijk wel voorstellen wat er gebeurt op het moment dat er een nieuw apparaat komt op kantoor en de koffie ineens een stuk minder lekker is. Kortom, iets om rekening mee te houden dus! Om ervoor te zorgen dat je dit niet overkomt, hebben we een aantal handige tips voor je, die kunnen bijdragen aan het vinden van een geschikt apparaat. Zo hoef je dus niet bang te zijn dat je straks een Koffiemachine aanschaft waar je achteraf spijt van krijgt.

 

De belangrijkste stap voordat je daadwerkelijk begint met je zoektocht, is het in kaart brengen van het aantal koppen koffie dat per dag wordt gedronken. Daarbij is het ook van belang een goede inschatting te maken van het aantal koppen koffie dat achter elkaar wordt gedronken. Je kunt je namelijk wel voorstellen dat op een kantoor met meerdere mensen, het koffiezetapparaat de nodige kopjes achter elkaar moet kunnen zetten. Je zit er namelijk niet op te wachten dat het apparaat bij iedere kop eerst weer moet opwarmen.

 

Bonen of cups?

Kies je voor een koffiemachine voor op kantoor, dan is het aan te raden om voor bonen te gaan. Vooral wanneer er flink wat koffie gedronken wordt, is het niet praktisch om iedere keer cups te moeten gebruiken. Daarbij komt ook dat het gebruik van cups natuurlijk een stuk duurder is, dan wanneer je kiest voor bonen. Op 5top vind je een overzicht van de beste koffiemachines van dit moment, geschikt voor zowel thuis als op kantoor. Neem dus gerust eens een kijkje en bepaal op basis van je eigen wensen wat voor jou de beste keuze is.