Webcompleet
Image default
Dienstverlening

Computer recycling is goed voor het milieu

Heeft u thuis ook een vermogen aan oude computers en andere apparatuur staan en heeft u weleens gedacht aan computer recycling? Dat dachten wij al! Computer recycling is anno 2017 een ‘hot item’ en zorgt ervoor dat mensen op een verantwoorde manier afkomen van al hun oude IT-materiaal en het ook nog eens hergebruikt kan worden. Op deze manier blijft men niet met al rest apparatuur zitten en is het ook nog eens een milieuvriendelijke manier van verwerken. Bij ons kunt u al uw oude computers laten recyclen en tevens ook terecht met al het andere apparatuur dat u niet meer gebruikt. Denk hierbij aan oude printers, tablets, laptops en beeldschermen.

Wij zijn volledig gecertificeerd om computer recycling te mogen uitvoeren en zijn een erkend door de overheid om deze werkzaamheden te mogen uitvoeren. Wij zijn in het bezit van een VIHB-certificaat, wat ons machtigt om het proces van computer recycling en hergebruiken van oude IT-materialen te mogen uitvoeren. Wat gebeurd er eigenlijk tijdens de computer recycling? Wij vernietigen op een verantwoorde manier in eerste instantie alle overgebleven data die nog op de apparaten staan. Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat de alle privébestanden die op de computer stonden, definitief vernietigd worden en nooit meer achterhaalbaar zijn. Ook wanneer de computers gerecycled zijn en worden hergebruikt, valt er nooit terug te leiden naar de oude informatie op de computer.

Wilt u meer weten over computer recycling of bent u geïnteresseerd in één van onze diensten? Op onze website staat meer informatie over wat we precies doen en waar u terecht kunt met uw producten. We zijn een allround specialist in datavernietiging, ICT recycling en inkop & remarketing. Voor het maken van een afspraak kunt u op de website terecht, maar natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen.

Lees meer : http://www.grooter.nl/computer-recycling/