Webcompleet
Image default
Dienstverlening

De beste onderhoudstips om de levensduur van je automaat te verlengen

Een auto is een belangrijk vervoersmiddel waar veel mensen niet meer zonder kunnen, het is dan ook erg belangrijk dat je auto in goede staat verkeerd. Als een auto niet in goede staat meer verkeerd dan ontstaan er veel problemen, het probleem hier is dat deze problemen nog meer problemen laten ontstaan. Hoe zorg je er dan wel voor dat je auto en goede staat blijft verkeren?

Vervang op tijd de banden

Je banden op tijd vervangen is erg belangrijk om ervoor te zorgen dat je auto en automaatbak langer mee zullen gaan. Als je banden niet goed meer zijn dan zul je merken dat je meer zal gaan slippen en dat het rijden iets lastiger wordt. Je zult meer aan je stuur moeten trekken en meer gebruik moeten maken van je gas en rempedaal, dit heeft veel invloed op de versnellingsbak en automaat. Er zijn gelukkig ook nog veel andere tips.

Je automaat laten spoelen

De beste tip om de levensduur van je automaat te verlengen is door je automaat te laten spoelen bij Flushed.nl. Flushed zorgt ervoor dat je automaat gereinigd en ververst wordt van de oude olie. Veel autodealers doen dit niet omdat dit alleen maar onnodig onderhoud is volgens hen, ook al zeggen autofabrikanten dan je de automaat moet spoelen tussen de 60.000 en 90.000 kilometer. Flushed zorgt voor deze spoelingen en hier kan je altijd je auto naar toe brengen. Als je niet op tijd je auto laat spoelen dan kan er slijtage optreden, je kan gaan slippen of je versnellingsbak zal niet goed meer functioneren. Flushed zal alle oude olie verwijderen, net zoals het vuil en slib en dit vervangen door nieuwe olie van hoogwaardige kwaliteit. Er is geen betere tip dan je automaat te laten spoelen om de levensduur van je auto te verlengen.

 

Gerelateerde artikelen

Gaat u emigreren naar CuraƧao? Regel het vervoer van uw bagage op tijd

Voor al uw klussen omtrent elektrotechniek schakelt u dit bedrijf uit Noord-Brabant in

Het belang van webcare