Webcompleet
Image default
Verenigingen

Door een zeiljacht te huren met een abonnement kunt u vaak het water op gaan

Zou u graag vaker uit zeilen gaan, maar past het u niet om een eigen zeiljacht aan te schaffen? Het brengt veel vaste kosten en zorgen met zich mee om een jacht te bezitten. Door een zeiljacht te huren bij NetYachting kunt u op een voordelige en zorgeloze manier van het water genieten. Bij dit in Baarn gevestigde bedrijf huurt u uw boot niet op de traditionele manier. In plaats daarvan sluit u een abonnement af dat inhoudt dat u samen met maximaal vijf andere zeilers het gebruik van één zeiljacht deelt. Door op deze manier een zeiljacht te huren, heeft u slechts ongeveer een kwart van de kosten die het bezit van een jacht met zich meebrengt.

Ontdek het eigenaarsgevoel

De vloot van dit bedrijf in Baarn bestaat uit luxe zeiljachten van bijvoorbeeld de merken Dehler en Bavaria Vision, die in verschillende jachthavens in Nederland en België liggen. Ze zijn allemaal voorzien van verwarming en comfortabele bedden. NetYachting zorgt ervoor dat ze uitstekend onderhouden worden. Door een van deze zeiljachten te huren, zult u veel meer een eigenaarsgevoel krijgen dan wanneer u op de traditionele manier huurt. Omdat u telkens terugkeert op hetzelfde jacht, zal het echt als uw boot gaan voelen. U zult merken dat de personen met wie u de boot deelt er ook zorgvuldig mee omgaan.

Reserveer uw zeiljacht online

Wilt u een zeiljacht huren bij dit bedrijf in Baarn? Dan zoekt u een jacht uit dat bij uw smaak past en op een geschikte locatie ligt. Als u een abonnement heeft afgesloten, heeft u als member iedere acht weken het jacht minimaal één week tot uw beschikking. In een handig online reserveringssysteem kunt u de periodes reserveren waarin u uit zeilen kunt gaan. U kunt uw tijd flexibel indelen; het is zelfs mogelijk om het jacht voor één avond te reserveren. Bekijk op de website van dit bedrijf alle voorwaarden en sluit een abonnement af.

https://netyachting.com/