Webcompleet
Image default
Aanbiedingen

Persoonlijke beschermingsmiddelen

Persoonlijke beschermingsmiddelen

Personeel moet veilig kunnen werken. Persoonlijke beschermingsmiddelen zijn, binnen sommige beroepen, van belang of wettelijk verplicht. Voor iedere branche zijn er diverse beschermingsmiddelen. PBM is een uitrusting die bestemd is om mensen te beschermen tegen één of meer risico’s die de veiligheid en gezondheid kunnen bedreigen. De investering in de juiste middelen kan er voor zorgen dat zowel de persoonlijke, als de financiële schade word beperkt. Het is essentieel om arbeidsongevallen te voorkomen en te verminderen, het is dus ook van belang dat de juiste PBM gekozen wordt.

 

Een veilige werkplek en comfort

Een goede veiligheidsuitrusting zorgt voor meer zekerheid en voorkomt verzuim door ongevallen en ziekte. De kwetsbare en vitale lichaamsdelen zoals hoofd, oren, ogen, handen en voeten worden beschermd. Het is verstandig om bij aanschaf van PBM te letten op ergonomie. Wanneer het comfortabel zit, wordt het op de juiste manier gebruikt. Daarnaast is het belangrijk dat het op geschikte wijze word onderhouden. Met name als er dagelijks mee wordt gewerkt.

 

Onafhankelijke facilitaire groothandel

Facility Trade Group is een onafhankelijke facilitaire groothandel, gespecialiseerd in non-food horecaproducten, hygiënische voorzieningen, reinigingssystemen en -machines. Voor producten volgens EN ISO 20345 certificering kunt u bij FTG terecht. Dit is een greep uit het assortiment van persoonlijke beschermingsmiddelen:

 

  • Oog- en gelaatsbescherming

  • Gehoorbescherming

  • Ademhalingsbescherming

  • Veiligheidshandschoenen

  • Wegwerp Persoonlijke beschermingsmiddelen

  • Veiligheidsschoeisel

  • BHV-producten

 

FTG wil klanten verrassen in alles wat zij doen. Door een nauwe samenwerking met belangrijke leveranciers hebben wij een passend aanbod voor branches als: schoonmaak, kantoren, horeca, zorg, industrie en onderwijs. Op de website van Facility Trade Group is meer informatie te vinden over ons assortiment.