Een huwelijkscadeau om nooit te vergeten

Een huwelijkscadeau moet een cadeau zijn om nooit te vergeten. Met Jilster maakt u zo’n onvergetelijk cadeau! En nee, zo’n onvergetelijk cadeau hoeft absoluut niet duur te zijn, dat is een van de voordelen van Jilster. Jilster heeft in de loop der jaren een hele hoop ervaring opgebouwd op het gebied van huwelijkscadeaus. Hierdoor weten zij precies wat men wel en wat men niet leuk vindt. En zullen wij u één ding verklappen? Een glossy als huwelijkscadeau valt echt ontzettend vaak in de smaak!

Een huwelijkscadeau waarbij het bruidspaar helemaal centraal staat

Het leuke aan een glossy als huwelijkscadeau, is dat het bruidspaar volledig centraal staat. De glossy zal helemaal om het bruidspaar draaien: van cover tot het einde. Vaak wordt er gedacht dat het maken van een glossy een erg lastige en tijdrovende klus is, niets is minder waar! Het maken van een glossy als huwelijkscadeau is bij Jilster ontzettend makkelijk! Daarnaast gaat er ook niet veel tijd inzitten, ook het perfecte cadeau voor u dus om te geven! Selecteer alvast een aantal foto’s die absoluut in de glossy moeten komen, en misschien wel de belangrijkste foto: de foto voor de cover!

Vele mogelijkheden

Veel bruidsparen hebben al aangegeven dat zij de glossy als huwelijkscadeau ontzettend leuk vonden. Het lezen van hun verhalen met eigen foto’s is echt een onvergetelijk cadeau. Bruidsparen gooien de glossy ook niet snel weg, omdat eigenlijk alle leuke momenten verzameld zijn op één plek! Daarnaast kunnen de rollen ook worden omgedraaid: zo kunt u als bruid, ook een glossy maken. Diana heeft dit gedaan, zij gaf elke genodigde een glossy! Ook is het erg leuk om een glossy als huwelijkscadeau te geven bij een zilveren of gouden bruiloft. Alle herinneringen van huwelijk tot dan toe, kunnen worden verwerkt in de glossy. Hoe gaaf is dat?!

Begin snel met het ontwikkelen van het huwelijkscadeau!

Maak nu snel een account aan op Jilster om het meeste originele huwelijkscadeau te ontwikkelen. Heeft u nog een aantal vragen? Neem dan contact op met de klantenservice van Jilster. Zij helpen u altijd totdat u helemaal tevreden bent!  

Lees meer :