Webcompleet
Image default
Beauty en verzorging

Review Ooglidcorrectie

Ik ben Marianne en dit is een review van een ooglidcorrectie bij Ooglift.nl. Omdat ik dit een spannend proces vond, heb ik dit goed bijgehouden. Het begon allemaal doen mijn oogleden wat meer gingen hangen. Eerst vond ik dit nog geen probleem, maar het werd steeds erger. Op een bepaald moment was het niet meer leuk en werd ik heel erg onzeker hierdoor. Ik heb het lang uitgesteld om iets eraan te doen, maar ik ben uiteindelijk naar de dokter gegaan. Ik heb het voorgelegd en uitgelegd dat ik het lastig vind omdat het me onzeker maakt. De enige optie die over was, was de ooglidcorrectie. Ook besloot ik niet meteen hierop in te gaan, maar uiteindelijk had ik geen keus meer.

De datum van de ooglidcorrectie

Ik ben gaan zoeken op internet naar waar ik een ooglidcorrectie kan laten doen. En na een tijdje vond ik Ooglift.nl. De website gaf duidelijk aan hoe alles in z’n werk ging en dat gaf me wel vertrouwen. Ik besloot om een afspraak te maken en langs te komen. Het eerste gesprek is een intake gesprek en dit is nog volledig vrijblijvend. Ze geven je hier extra informatie zodat je goed op de hoogte bent. Na dit gesprek was ik er helemaal zeker van en ik zorgde voor de vervolgafspraak. Deze afspraak was een maand later. Ik moet toegeven; ik was wel heel zenuwachtig in deze periode. Ik wist namelijk nog steeds niet 100% wat me te wachten stond. Op de dag van de afspraak was ik best wel rustig gelukkig. Ik maakte me ook niet zo druk op dat moment. De behandeling ging heel vlot en het deed me weinig pijn. De weken erop waren wel een beetje lastig. Ik kon in eerste instantie slecht zien en dit maakte het dagelijks leven wel een beetje lastig.

Verbetering in de situatie

Dit verbeterde gelukkig wel. Na ongeveer zes weken had ik mijn volledige zicht weer terug en waren de zwellingen bijna helemaal weg. Ik vind het lastig om mensen een ooglidcorrectie aan te raden. Er heerst nog een groot taboe op plastische chirurgie. Echter vind ik wel dat Ooglift.nl mag worden aangeraden. De manier hoe zij te werk gaan is erg fijn. Ik voelde me ook volledig op mijn gemak en het resultaat is precies zoals ik het hebben wil!

Lees meer :

Gerelateerde artikelen

Energieke uitstraling

Haartransplantatie of haarimplantatie behandeling?

De beste opleiding voor medisch pedicure