Webcompleet
Image default
Dienstverlening

Een letselschade advocaat van Rotterdam die niet bang is om te onderhandelen

De letselschade advocaat in Rotterdam van Trias Legal. Het team van professionele letselschade advocaten van Trias Legal helpt u om een rechtvaardigen onderhandeling aan te gaan. Het komt vaak voor dat verzekeringsmaatschappijen misbruik maken van de situatie wanneer ze onderhandelen met een “leek” op het gebied van letselschadeclaims. In vele gevallen kunt u dubbel zoveel ontvangen dan de verzekeringsmaatschappij in eerste instantie aanbiedt voor de schikking. Bij Trias Legal kunt u altijd terecht voor een gratis consult als u twijfels over de kracht van een advocaat aan uw zij. Als u beter inzicht heeft gekregen aan de voordelen van een gespecialiseerde advocaat, dan kunt u direct de desbetreffende advocaat inhuren voor uw zaak.

Het onderhandelen met een verzekeringsmaatschappij

Mogelijk hebt u ervoor gekozen om niet onmiddellijk contact op te nemen met een letselschade advocaat nadat u een schikkingsaanbod hebt ontvangen. Eén blik erop vertelde u tenslotte dat het bod niet het geld weerspiegelde dat u werkelijk verdiende, vooral gezien de ernst van uw ongeval. U wees het aanbod af en kwam terug met een eigen tegenbod. Helaas blijft de verzekeringsmaatschappij reageren met extreem lage aanbiedingen die niet de werkelijke kosten van uw verwondingen weerspiegelen. Op zo’n moment is het uitermate belangrijk om de kracht van een letselschade advocaat in Rotterdam in te schakelen.

De hulp van een letselschade advocaat in het onderhandelen

Een letselschade  advocaat in Rotterdam van Trias Legal zal vechten om u de vergoeding te geven die u verdient. Als uw claim naar de rechtbank moet worden gebracht, kan een advocaat u vertegenwoordigen. Tijdens het onderhandelingsproces zal de advocaat uw behoeften in gedachten houden, niet de behoeften van de verzekeringsmaatschappij. Verzekeringsmaatschappijen weten dat het gemakkelijker is om te profiteren van een niet-vertegenwoordigde eiser. Door de diensten van een ervaren letselschade advocaat in te schakelen, kunt u verzekeraars laten zien dat u zaken bedoeld.