Webcompleet
Image default
Winkelen

Feestje, koop een vlaggenlijn stof

Maak de blits op elk feest met een vlaggenlijn stof. Deze zijn in diverse kleuren en afmetingen te vinden bij Hindi&Bindi. Deze webshop verkoopt uitsluitend mooie spullen die rechtstreeks uit het oosten, India komt. Elk jaar reizen de eigenaren van deze webshop naar dit land om weer nieuwe items te vinden om in Nederland te verkopen. Vooral kleding en andere accessoires zijn hier in Nederland erg in trek. Nergens anders zijn deze producten te koop en daarom zeer in trek. Vooral de vlaggenlijnen zijn een item om te hebben. Op een feestje of tijdens een ander evenement kunnen deze vlaggen zeker niet ontbreken. De stof waarmee deze zijn gemaakt zijn met de uiterste zorg uitgezocht. Tevens zijn deze vlaggenlijnen gemaakt van dubbele stof.  

Mooie gekleurde vlaggen 

De vlaggenlijn stof die je hier in de winkel van Hindi & Bindi kan vinden zijn allemaal uniek. Ze worden met de hand gemaakt en hierdoor kunnen er wat afwijkingen tussen zitten. De stof is van duurzaam materiaal en hierdoor heel erg lang te gebruiken. Mochten de vlaggetjes vies zijn geworden dan kunnen deze in een sopje, liefst met koud water gewassen worden.  

Deze vlaggenlijnen zijn zo leuk en fleurig dat zij ook in een kinderkamer erg leuk staan. Zodra je hierbij Hindi & Bindi een vlaggenlijn gaat bestellen is het mogelijk om in het bestel scherm de voorkeuren aan te geven van de kleur. Er zitten 12 vlaggen aan één lijn en de lengte is totaal tussen de 275 cm en de 300 cm.

https://www.hindienbindi.nl/product-categorie/stoffen-vlaggenlijn/